Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, dezamăgită de Guvernul Orban: Au desființat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Viorica Dăncilă, dezamăgită de Guvernul Orban: Au desființat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Fostul premier Viorica Dăncilă susține că este dezamăgită de actualul Guvern. Ea a explicat că PNL este mai preocupat de partea politică și mai puțin de nevoile oamenilor. Dăncilă a precizat că, spre exemplu, organizarea unui tur de alegeri ar costa 250 de milioane de lei, iar creștere pensiei mime cu 10% ar costa 280 de milioane de lei.

Viorica Dăncilă, dezamăgită de Guvernul Orban: Au desființat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
26 Ian 2020   •   21:05

„Cred că evaluarea nu trebuie să o fac eu, cetățenii o pot face foarte corect. Dacă de la a doua cea mai mare creștere economică din UE, acum vorbim de criză economică și chiar recesiune, dacă acum vorbim despre faptul că nu creștem pensii, salarii, alocații și principalul obiectiv este să se ajungă la alegeri anticipate, înseamnă că acest Guvern nu vede decât partea politică, mai puțin interesați pentru cetățeni, iar valul de așteptări din partea românilor rămân pe plan secundar”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier a mai precizat că în momentul în care a plecat de la Guvern deficitul bugetar era de 2,7%.

„În august toate agențiile dădeau situația stabilă în România. Din noiembrie a venit un val de împrumuturi fără a vorbi despre modul în care sunt direcționate aceste sume. Au desființat o serie de programe și măsuri care aveau un impact foarte bun asupra oamenilor și asupra România”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

„Sunt dezamăgită de afirmațiile făcute de către Guvernul Orban care se plânge de greaua moștenire. Eu niciodată nu m-am plâns de greaua moștenire pentru că datoria unui Guvern este să găsească pârghiile necesare pentru a avea stabilitate economică. Am văzut că pentru agricultură nu există fonduri. Pentru irigații s-a diminuat suma. Acum văd că nu vor să crească pensia minimă, dar vor două tururi de alegeri. Pentru organizarea unui tur de alegeri cheltuim aproximativ 250 de milioane de lei, iar pentru a crește pensia minimă cu 10% avem nevoie de 280 de milioane”, a susținut Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, dezamăgită de Guvernul Orban: Au desființat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

×
Subiecte în articol: PSD PNL viorica dancila Subiectiv
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close