Antena 3 CNN Politică Vlad Voiculescu, amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii

Vlad Voiculescu, amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost amendat de către Poliția Capitalei cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat masca de protecție .

Vlad Voiculescu, amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Apr 2021   •   13:49

”Direcția Generală a Poliției vă informează că, pentru nerespectarea prevederilor, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional cu suma de 1.500 de lei pentru neportul măștii de protecție”, se arată în comunicatul Poliției. 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost de asemenea amendată pentru că nu a purtat masca, însă amenda acesteia a fost una mult mai mică, mai exact 500 de lei a primit Raluca Turcan. 

Vlad Voiculescu, surprins din nou fără mască în minister, la doar patru zile după prima ”neatenție”

Chiar în ziua în care a fost amendat, au apărut și noi imagini care arată că ministrul Sănătății a recidivat. A fost surprins din nou fără mască, chiar în incinta ministerului pe care îl conduce. 

Voiculescu a apărut fără mască, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a ajuns târziu la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene și l-a pus într-o situație jenantă pe moderatorul conferinței. Gazda întâlnirii a încercat în repetate rânduri să-i dea cuvântul ministrului român, însă Voiculescu nu apărea în cadru.  

Și ministrul Muncii a încălcat, din nou, legea

Tot astăzi au apărut în presa noi imagini în care Raluca Turcan este surprinsă, din nou, fără mască, în timpul unei acțiuni alături de echipa de voluntari ”Echipa Galbenă”, numele echipei de voluntari ai PNL Sibiu.

Ministrul muncii apare într-o fotografie, fără mască de protecție, alături de o persoană întinsă pe pat. 

Douăzeci și șase de fotografii au fost postate de echipa de voluntari pe Facebook, Raluca Turcan apărând în două dintre acestea. Este vorba despre mai multe acțiuni, inclusiv articole din presa locală sau de la activități din perioada sărbătorilor de iarnă.

Într-una dintre fotografii, ministrul Muncii apare într-un salon, alături de o persoană întinsă pe pat. Ministrul nu poartă mască de protecție. Nu este clar când a fost realizată fotografia, însă este cunoscut faptul că masca de protecție este obligatorie în spațiile închise încă din mai 2020, scrie Libertatea

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu Raluca Turcan amenda
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close