Antena 3 CNN Politică Ziua marilor decizii în politică. Tăriceanu, de la tribuna PSD: „Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele”

Ziua marilor decizii în politică. Tăriceanu, de la tribuna PSD: „Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele”

Ziua marilor decizii în politică. Tăriceanu, de la tribuna PSD: „Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   16:36

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, participă la Consiliul Național al PSD. De la această tribună, Tăriceanu le-a promis celor de la PSD că vor menține coaliția și în 2019.

„Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele care ne așteaptă. În 2019 vom avea 2 evenimente care vor marca România pentru următorii 10 ani: președinția rotativă a UE și alegerile prezidențiale (...) Unii lideri europeni își doresc ca România, Ungaria, Bulgaria sau Slovacia își doresc să rămână în subdezvoltare, iar forța de muncă în aceste țări precum România să rămână una ieftină.

Zi importantă pentru PSD. Întâlnire de taină în biroul lui Liviu Dragnea, înaintea ședinței Consiliului Național

Anumiți lideri europeni folosesc cozi de topor și europarlamentari care sunt dispuși să își vorbească de rău țara, în schimbul unui loc călduț la Bruxelles.

După cum ați văzut protestele din vara din acestui an au fost folosite pentru a pune României eticheta de țară nedemocratică, în timp ce în Franța, violențele care țin de săptămâni bune, sunt tratate cu mănuși. S-au folosit protestele pentru a pune eticheta de regim autoritar României, dar în celelalte țări unde sunt proteste și violențe, dar criticate sunt doar protestele din România.

Unul din marile pericole pentru România este un discurs anti-european, dar a spune lucrurilor pe nume nu înseamnă discurs anti-european.

Principalul obiectiv al coaliției PSD-ALDE pentru președinția UE este să promovăm o Europă cu o singură viteză, fără cetățeni de mâna a doua”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu salarii pensii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close