Antena 3 CNN România la vot Cine e Andra Maftei, cel mai tânăr candidat la alegerile locale 2020

Cine e Andra Maftei, cel mai tânăr candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste (social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacoșu Turcesc din județul Timiș pe cel mai tânăr candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tânăr candidat la alegerile locale 2020
Sursa foto: Andra Maftei/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    17 Aug 2020   •   17:30

Andra Maftei este o fostă vicecampioană mondială la karate care are numai 25 de ani. Tânăra umanistă care luptă pentru primăria comunei Sacoșu Turcesc, județul Timiș, are licență psihopedagogie. La evenimentul de la lansarea candidaturii a participat președintele executiv PPU-SL, Daniel Ionașcu, și europarlamentarul Maria Grapini.

Îmi doresc să depun proiecte, să ofer încrederea oamenilor pe care din păcate și-au pierdut-o”, a declarat tânăra umanistă. Andra Maftei a făcut în ultimii ani pregătire la Bruxelles în mai multe domenii. Ceea ce a învățat în străinătate vrea să aplice acum în comuna natală.

Andra Maftei: ”Sunt tânără, dar am energia necesară de a aduce schimbarea”

Cine e cel mai tânăr candidat la alegerile locale 2020

Consider că este un atu vârsta pe care o am. Sunt tânără, dar am energia necesară de a aduce schimbarea pentru comuna Sacoșu Turcesc”, a mai spus ea. Cu sloganul ”Împreună luptăm pentru schimbare”, candidata PPU-SL vine cu o notate pentru politica românească.

Andra Maftei vrea să facă un contract cu fiecare cetățean!

”Este singurul candidat în 31 de ani pe care l-am auzit că face un contract cu fiecare cetățean în care spune ce vrea să facă și dacă nu a făcut chiar ea a propus să existe o listă a rușinii”, a spus europarlamentarul Maria Grapini.

Sătenii sunt nemulțumiți de activitatea fostului primar și consideră că ar trebui făcută o schimbare. Candidata PPU-SL la Primăria comunei Sacoșu Turcesc are patru contracandidați, printre care și pe actualul primar din partea PNL.

×
Subiecte în articol: România la vot Andra Maftei alegeri
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close