Antena 3 CNN România la vot Cornelia și Lupu Rednic, dedicație pentru candidați: „Nu uitați de unde ați plecat!”

Cornelia și Lupu Rednic, dedicație pentru candidați: „Nu uitați de unde ați plecat!”

Dedicație pentru candidați, de la Cornelia și Lupu Rednic! Cei doi artiști din Maramureș îi îndeamnă pe politicieni să fie buni gospodari, să nu uite de unde au plecat și le trasează și o listă de priorități. O listă scurtă: ce măsuri ar trebui să ia imediat după ce vor fi fi aleși.

Cornelia și Lupu Rednic, dedicație pentru candidați: „Nu uitați de unde ați plecat!”
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    27 Sep 2020   •   17:30

Cei doi au îndemnat și românii să iasă la vot și au precizat că fiecare vot în parte contează. 

„Mi-aș dori ca politicienii noștri să nu uite că nu s-au născut în funcții. Mi-aș dori ca politicienii noștri să nu uite de unde au plecat, să nu uite că au fost și ei copii de muncitori, că au trăit într-un bloc cu cheița la gât, să nu uite care au fost neajunsurile când au fost jos și ce pot să facă ei acum dacă sunt sus”, le-a transmis Cornelia Rednic candidaților. 

Lupu Rednic: „Un primar trebuie să fie gospodar” 

Lupu Rednic a vornit la Antena 3 despre ce ar face dacă ar intra în politică și ar deveni primar: „După cât mă uit așa și mai trag cu ochiul ba pe un program, ba pe altul, vezi că oamenii care fac lucruri bune au probleme. În țară încă mereg să fii umil. Oriunde ai fi, trebuie să fii gospodar, un primar nu trebuie să stea la primărie, ci să lupte pentru oraș. Dacă aș fi primar, prima dată aș începe cu o analiză, cum este orașul, dacă e curățemie. În Românaia după ce se face o lucrare, se asfaltează, după vine altcineva și sparge. Nu trebuie să fie așa, după o lucrare nu trebuie să mai tai o bucățică. După aș vorbi cu toți cetățenii orașului pentru curățenie. După aia, foarte mari sancțiuni pentru cei ce nu își fac curat. Trebuie să fii curat. Este o vorbă, de la părinți am învățat: haina asta chiar dacă e cârpită, e curată!”, a precizat Lupu Rednic. 

Cornelia a îndemnat tinerii să nu mai plece din țară, ci să lupte pentru ca România să fie o țară mai bună: „Am auzit pe foarte multă lume spunând acum în pandemie am învățat să fiu mai bun, acum am învățat să fiu mai iubitor cu cei din jur, dar asta trebuia să știe de dinainte. Din toată inima mea și din tot sufletul meu îmi doresc să nu mai plece copii tineri din țară, pleacă, vizitează, dar întorce-te la tine în țară, dacă ești un medic bun lucrează pentru pacienții din România, dacă ești un inginer bun, fă ce trebuie pentru țara ta”.

„Mergeți la vot, trebuie să ne exercităm dreptul de a vota. Du-te și votează! Votul tău contează”, a mai spus Lupu Rednic. 

Cornelia și Lupu Rednic, dedicație pentru candidați

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close