Antena 3 CNN România la vot România la vot. Alianţa social umanistă, la Bacău

România la vot. Alianţa social umanistă, la Bacău

Partidul Social Democrat și Partidul Puterii Umaniste social-liberal au anunțat, la Bacău, formarea Alianței Social Umaniste, pentru alegerile locale. Candidatul susținut de alianță pentru Primăria Municipiului este umanistul Sorin Umbrărescu

România la vot. Alianţa social umanistă, la Bacău
de Iulia Gorgorin    |    07 Aug 2020   •   20:14

Candidatul Alianţei Social Umaniste la primăria oraşului Bacău, Sorin Umbrărescu, are 47 de ani şi a absolvit Facultatea de Științe Juridice, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași. Este notar public și cunoaște două limbi străine, engleza și italiana.

Are și experiență în administrația locală, fiind consilier județean din 2017.

''M-am alăturat PPU tocmai datorită formației mele umaniste'', spune Sorin Umbrărescu.

Colegii pe care îi am în acest partid, începând cu președintele partidului, sunt de factură umanistă'', a spus Sorin Umbrărescu, candidatul Alianţei Social Umaniste.

Anunțul oficial al formării alianței a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care au participat deputatul Lucian Șova, liderul PSD Bacău, și deputata PPU Grațiela Gavrilescu, lidera Grupului Umanist din Parlament.

PSD pune mai presus de oameni pune proiectele, pune soluţiile şi astăzi am prezentat în faţa cetăţenilor Bacăului cea mai bună soluţie pentru ca Bacăul să fie condus de un om care poate, a arătat acest lucru, să aducă plus valoare tuturor proiectelor pe care le-a promovat PSD. Latura umanistă a PPU va face ca în Bacău viaţa să fie mai bună'', spune Lucian Şova, liderul PSD Bacău.

Graţiela Gavrilescu este convinsă că Umbrărescu are toate calităţile necesare pentru funcţia de primar

''Profesionalismul, competenţa, loialitatea, dreptatea, adevărul, partea umanistă şi apropierea de oameni este esenţială şi îl caracterizează şi cred lucrul acesta şi sunt convinsă că va reuşi să cucerească voturile din municipiul Bacău'', spune Graţiela Gavrilescu, liderul Grupului Umanist din Parlament

Sorin Umbrărescu spune că va fi un primar dedicat băcăuanilor

''Sunt un om care trăieşte de foarte mult timp în acest oraş. De 23 de ani am învăţat simţul responsabilităţii, am învăţat că respectarea şi aplicarea legii sunt cele mai importante pentru a da coerenţă şi responsabilitate actelor pe care le faci. Sunt un om care nu pregetă în a-mi asuma responsabilitatea şi, mai ales, sunt un om care ştie ce înseamnă să fii băcăuan. Îmi doresc să le ofer din postura de primar tocmai acel oraş în care să vrea cu adevărat să locuiască, spune Sorin Umbrărescu.

Candidatul Alianței Social Umaniste este căsătorit şi are doi copii.

×
Subiecte în articol: sorin umbrarescu Bacău România la vot
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close