Antena 3 CNN România la vot România la vot. Cine luptă pentru sectorul 6

România la vot. Cine luptă pentru sectorul 6

Sectorul şase a intrat de patru ani într-un amplu program de reabilitare termică a locuinţelor, iar acest proiect va continua, spune actualul primar, dacă mai primeşte un nou mandat.

România la vot. Cine luptă pentru sectorul 6
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    11 Aug 2020   •   16:40

„Continuarea programului de reabilitare termică, prin atragerea de fonduri europene cât mai consistente, pentru că vrem să ridicăm presiunea financiară de pe bugetul local al sectorului 6!”, spune Gabriel Mutu, actualul primar al sectorului. 

Peste 23.000 de apartamente au trecut deja prin programul de reabilitare termică până acum. Edilul spune că alte 3.000 de apartamente intră acum în lucru şi vrea ca toate blocurile să fie reabilitate în următorii ani.

Nu este acesta singurul obiectiv: „Continuăm investițiile în tot ceea ce înseamnă refacerea, modernizarea străzilor din interiorul cartierelor. Vrem să fim parteneri în toate proiectele pe care Primaria Capitalei le derulează. Am început lucrările de modernizare la fostul cinematograf Favorit, și când va fi gata, în aproximativ 15-16 luni, va deveni un punct de atracție ”, promite primarul. 

România la vot. Cine luptă pentru sectorul 6

Contracandidații la Primăria Sectorului 6. Calitatea aerului și locurile de parcare, printre cele mai dezbătute probleme 

Actualul primar are alţi doi contracandidaţi. În cursa electorală intră şi fostul consilier general la Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu din partea PNL-USR-PLUS, pentru că aceste fomaţiuni au ajuns la un consens şi merg pe candidaţi comuni. Iar Ciucu spune că una dintre problemele sectorului 6 o reprezintă calitatea aerului.

„Nu mai poti sa respiri in sectorul 6, au aparut foarte multe șantiere. Vreau să fac ca în Sectorul 6 să se poata respira. Eu trăiesc în acest sector de o viață, pe mine mă interesează să cresc calitatea vieții în sector”, spune candidatul la Primăria Sectorului 6, Ciprian Cicu. 

Cel de-al doilea contracandidat al lui Gabriel Mutu este Ştefan Florescu, din partea PMP, care candidează pentru a treia oară la Primăria Sector 6: „Este un deficit foarte mare de locuri de parcare,vorbim de creșe și grădinițe, unde oamenii nu își pot duce copiii și mai ales pe vremea pandemiei aceștia nu au avut locuri în creșe și grădinițe. S-a promis ca vor fi asfaltate toate strazile si toate trotuarele dintre blocuri, din pacate si astazi dupa 30 de ani se monteaza borduri, bolarzi si km de garduri metalice”, spune candidatul Ștefan Forescu.

×
Subiecte în articol: România la vot sectorul 6
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close