Antena 3 CNN România la vot România la Vot. Cum luptă Neculai Onțanu pentru Sectorul 2

România la Vot. Cum luptă Neculai Onțanu pentru Sectorul 2

Neculai Onţanu, candidatul PPUSL şi ADER pentru Primăria Sectorului 2, și-a prezentat principalele proiecte. Onțanu le promite bucureștenilor că va reporni dezvoltarea economică și socială a Sectorului 2.

România la Vot. Cum luptă Neculai Onțanu pentru Sectorul 2
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2020   •   18:00

"Am transmis echipei pe care o formez aproape ca un juramant de credință: să fim aproape de oameni, de tineri ca să le cunoaștem și împlinim dorințele și de seniori ca să-i ajutăm. Voi reporni dezvoltarea economică a sectorului 2".

Este promisiunea candidatului susținut de PPU-SL la Primăria Sectorului 2, Niculae Onțanu. Printre obiectivele principale ale lui Onțanu se numără cele de infrastructură. 

"În colaborare cu primarul general al Capitalei voi realiza pasajele supraterane peste calea ferată de la șoseaua Petricani, Andronache și Baicului. Voi repune în funcțiune pentru populație toate cele 20 de fântâni cu apă potabilă de mare adâncime și voi construi alte 10 noi".

România la Vot. Cum luptă Onțanu pentru Sectorul 2

Bunăstarea copiilor și a seniorilor din Sectorul 2 al Capitalei va fi asigurată pe durata întregului său mandat de edil, promite Onțanu. 

"Voi construi 15 creșe noi pentru copiii din toate zonele sectorului. Voi reda pentru oameni Centrul Sf. Pantelimon și celelalte șase centre de recreere și medicale în care se desfășoară foarte multe activități pentru oameni".

Candidatul Onțanu are vești bune și pentru elevii și dascălii din Sectorul 2. 

"Voi relua cel mai mare sistem de burse sociale și burse de merit pentru elevii sectorului. Voi institui premiul de excelență în educație pentru recompensarea performanțelor educaționale ale cadrelor didactice".

Neculai Onțanu este cotat cu șanse importante la câștigarea mandatului de primar, în urma parteneriatului umaniștilor cu formațiunea politică fondată de acesta.

×
Subiecte în articol: România la vot neculai ontanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close