Antena 3 CNN România la vot România la vot. Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale

România la vot. Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale

A început oficial campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie! Startul oficial a fost marcat de candidatul dreptei, Nicuşor Dan, care a lipit un afiş electoral chiar la miezul nopţii pe un panou din Piaţa Victoriei. Alaturi de el au fost Ludovic Orban şi Violeta Alexandru, dar şi liderul USR, Dan Barna.

România la vot. Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    28 Aug 2020   •   13:15

Cei trei au marcat startul campaniei electorale lipind un afiş pe un panou, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Candidatul Nicușor Dan a ales Piața Victoriei pentru a da startul campaniei, datorită faptului că este locul în care oamenii consideră că este o „zonă liberă de PSD-ism”: „E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie să, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. De exemplu, miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD”, a declarat Nicușor Dan.

Premierul Ludovic Orban, apel către bucureșteni să fie activi în campanie 

„Am făcut un gest simbolic, împreună cu preşedintele USR Dan Barna şi am lipit, la startul campaniei, împreună, primul afiş cu Nicuşor Dan, ca un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început. Fac apel către toti bucureştenii educaţi, toţi bucureştenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, de toţi bucureştenii care-şi doresc cu adevărat să trăiască într-o capitală europeană, cu servicii de calitate, în care să fie respectaţi şi în care să aibă şansa de a reuşi în viaţă, îi rog, fac apel la toţi bucureşteni să fie activi în această campanie, să se mobilizeze”, a spus și Ludovic Orban.

România la vot. Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale

×
Subiecte în articol: România la vot Nicușor Dan
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close