Antena 3 CNN Show Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei. Detalii halucinante

Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei. Detalii halucinante

Apar noi detalii în scandalul terminat cu o bătaie uriașă dintre reprezentanta României la Eurovision și iubitul său. Artista ar fi fost bătută de bărbat cu pumnii, trasă de păr și lovită cu o coadă de mătură după ce a fost surprinsă că butona telefonul în miez de noapte.

Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei. Detalii halucinante
Sursa foto: Youtube
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   07:45

Potrivit unor surse judiciare, totul s-ar fi petrecut în data de 8 iunie, în jurul orei 04.30, când artista ar fi fost surprinsă că butona telefonul.  Într-o criză de gelozie, bărbatul nu s-ar fi rezumat doar la reproșuri și ar fi lovit-o pe cântăreață cu pumnii și palmele peste față, dar și la nivelul toracelui. 

Autoritățile au fost sesizate de un vecin care a auzit strigătele disperate de ajutor ale femeii, zgomot de obiecte sparte prin casă dar și vocea unui bărbat nervos.Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că Roxen avea mai multe vânătăi la nivelul feței.

Cântăreața a făcut o plângere împotriva iubitului ei, în urma căreia a obținut un ordin de protecție. 

Larisa Roxana Giurgiu, cunoscută sub numele de Roxen, trebuia să reprezinte, anul acesta, România la Eurovision. Din păcate, concursul a fost anulat, în condițiile în care autoritățile din Olanda au decis ca evenimentele publice cu peste 100 de spectatori să fie interzise, pe fondul pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: roxane
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close