Antena 3 CNN Show Showbiz Care sunt cei mai urmăriţi influenceri din România - VIDEO

Care sunt cei mai urmăriţi influenceri din România - VIDEO

Trebuie să recunoaştem că reţele sociale ne-au schimbat viaţa, iar studiile arată că din ce în ce mai mulți români aleg să trăiască ghidaţi de influenceri. Cum arată clasamentul celor mai urmărite conturi din mediul online și cine sunt cei care-i inspiră pe români ne spune Lorena Burlacu.

Care sunt cei mai urmăriţi influenceri din România - VIDEO
Sursa foto: Foto: Adelina Ioana Pestriţu/ Facebook
05 Feb 2020   •   14:30

În top 10 cele mai urmărite conturi îi găsim pe Inna, Andra Măruţă, Adelina Pestriţu, Andreea Bălan, Selly, Smiley, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE şi Andrei Zbir.

Să ne uităm puțin la primele locuri. Inna, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi si nu numai, cu miliarde de vizualizări pe youtube şi este in top cu cele mai multe puncte. Locul 2 îi aparține tot unei cântărețe: Andra. Ne-am obișnuit deja, o auzim peste tot, piesele ei sunt mai mereu în topurile trending din Spania, Italia, Germania, Franta, UK etc.

Lăsăm puțin muzica deoparte, căci pe locul trei se află Adelina Pestritu, votată ca cel mai bun inluencer din România în 2019.

,,Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere", a recunoscut Adelina Pestrițu.

Care sunt cei mai urmăriţi influenceri din România

 

×
Subiecte în articol: Adelina Pestritu influenceri România
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close