Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Zmărăndescu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea în care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea în care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu, celebrul campion la lupte, a iertat dar nu a uitat. Luptătorul a făcut dezvăluiri despre noaptea în care a recuperat autoturismul de lux deținut de Gigi Becali.

Cătălin Zmărăndescu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea în care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali
Sursa foto: Hepta / Facebook / Cătălin Zmărăndescu
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   23:29

A trecut prin ani de procese şi s-a ales şi cu o condamnare în timp ce îi asigura protecţie milionarului Gigi Becali.

De atunci, relația dintre ei s-a răcit şi abia acum, luptătorul a dezvăluit detaliile nopții în care i-a prins pe hoţii care i-au furat mașina latifundiarului.

După ani distanţă, luptătorul Cătălin Zmărăndescu a dat cărţile pe faţă în scandalul care cu ani în urmă i-a adus o condamnare, alături de cel căruia îi asigura protecție, adică celebrul Gigi Becali.

După ce i s-a furat maşina, Gigi Becali şi-a făcut dreptate singur. Bodyguarzii lui, printre care Zmărăndescu au reuşit să recupereze bolidul şi să-i pună la punct pe hoţi în ianurie 2009. Acum, la atâţia ani după acea noapte de urmăriri, sportivul are o explicaţie pentru cele întâmplate atunci.

"Legal, da, am facut o infracțiune. Dar, în momentul când cineva îți ia un bun al tău și tu îl recuperezi și l-ai recuperat înaintea poliției, cred că e deramnjat oarecum. (...) Plus că probabil atunci a vrut să se facă și hora mare și asta a fost (...) Să se facă cât mai mare tam tam, acolo cred că a greșit și domnul Becali oarecum că trebuia să tacă din gură să nu facă atâta publicitate la faptul că i s-a recuperat mașina.

Momentul urmăririi ca în filme, cel al prinderii hoţilor şi-l aduce aminte ca şi când s-ar fi întâmplat ieri. Şi nu-i de mirare, având în vedere că acea noapte i-a adus apoi ani de procese şi stres", a explicat luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

De atunci, relaţia dintre Becali şi campionul la lupte s-a răcit definitiv. Dar Zmărăndescu îşi aminteşte cu emoţie momentul în care îşi construia o casă, iar Becali i-a dat bani să şi-o mobileze.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close