Antena 3 CNN Show Showbiz Cine a adus, de fapt, coronavirusul la "Te cunosc de undeva". Gâdea: Nu a fost Marcel Pavel, ci o altă persoană!

Cine a adus, de fapt, coronavirusul la "Te cunosc de undeva". Gâdea: Nu a fost Marcel Pavel, ci o altă persoană!

Mihai Gâdea a vorbit în emisiunea Sinteza Zilei cu vedetele Antenei 1 care au fost confirmate pozitiv cu coronavirus.

Cine a adus, de fapt, coronavirusul la "Te cunosc de undeva". Gâdea: Nu a fost Marcel Pavel, ci o altă persoană!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Iun 2020   •   10:37

Realizatorul emisiunii a ținut să precizeze că, potrivit anchetelor epidemiologice, virusul nu a fost adus pe platourile de filmare de Marcel Pavel, așa cum se credea la început, ci de o altă persoană publică, despre care nu a dat detalii.

"A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la "Te cunosc de undeva" infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Cine a mai fost infectat

Vă reamintim că mai multe vedete din cadrul show-ului "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 au fost infectate cu coronavirus. 

După ce Marcel Pavel a ajuns la spital și a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, au urmat și alte vedete care au primit același diagnostic. La puțin timp după confirmarea pozitivă a Ozanei Barabancea, s-a aflat că și prezentatorul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu noul coronavirus. 

Nici Cosmin Seleși nu a scăpat, acesta fiind, în acest moment, asimptomatic.

Pe de altă parte, Andreea Bălan spune că se simte bine și că nu crede că s-a infectat pentru că a trecut suficient timp de când a filmat pentru emisiunea "Te cunosc de undeva" și nu are niciun fel de simptome. 

Aurelian Temișan nu a dat, în acest moment, nicio informația privind starea lui de sănătate. 

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel coronavirus
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close