Antena 3 CNN Show Showbiz Cu ce-a rămas Udrea după 10 ani de "Cocoş-eală". Cât de generos a fost Dorin Cocoş

Cu ce-a rămas Udrea după 10 ani de "Cocoş-eală". Cât de generos a fost Dorin Cocoş

Cu ce-a rămas Udrea după 10 ani de "Cocoş-eală". Cât de generos a fost Dorin Cocoş
de O.P.    |    01 Iul 2013   •   12:26

Divorţul anului în politică se dovedeşte a fi afacerea anului. Elena Udrea s-a îmbogăţit peste măsură după divorţul de Dorin Cocoş. A rămas şi cu bani şi cu maşini şi cu bijuterii sau conturi. Generozitatea fostului soţ este cel puţin bătătoare la ochi şi se traduce în sute de metri pătraţi de trenuri sau case şi în sute de mii de euro.

Din ultima declaraţia de avere a Elenei Udrea constatăm că fostul său soţ, Dorin Cocoş, a cam rămas pe drumuri în urma divorţului. El nu mai are niciun acoperiş deasupra capului. Udrea s-a ales cu totul în materie de imobile. Deţine acum 3 case. Un apartament de 60 de metri pătraţi  în Bucureşti, un sfert din imobilul de 635 de metri părtraţi tot în capitală, dar cel mai important, vila din Pipera, reşedinţa celor doi, până nu demult. Generozitatea lui Cocoş nu s-a oprit aici.

I-a cedat fostei soţii mii de metri pătraţi.  Aşadar, Udrea sa ales şi cu titlul de latifundiar cu acte în regulă după divorţ. Cum fosta doamna Cocoş nu putea merge pe jos, ei i-au rămas şi două maşini. Un Mercedes de câteva zeci de mii de euro şi un mai ieftin Fiat. Dar asta a fost doar încălzirea.

Conturile grase iau rămas tot ei. Are 500.000 de euro strânşi probabil cu sudoare a frunţii la care se adaugă încă aproape 1.300.000 de lei. Aşadar, Elena Udrea este şi milionară în euro dacă ar fi să-i convertim pe toţi în valută. Ca un adevarăt gentelman, Cocoş i-a lăsat şi bijuteriile. Toate,  în valoare de 50.000 de euro. Cam aşa arată bilanţul unei căsnicii de 10 ani încheriate amiabil în faţa notarului.

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close