Antena 3 CNN Show Fiica lui Dem Rădulescu, o poveste extraordinară: ”El în afară de meserie și de noi nu avea nevoie de nimic”

Fiica lui Dem Rădulescu, o poveste extraordinară: ”El în afară de meserie și de noi nu avea nevoie de nimic”

Actriţa Irina Rădulescu, fiica marelui Dem Rădulescu, a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre bucuria de a-l descoperi ca actor pe tatăl său.

Fiica lui Dem Rădulescu, o poveste extraordinară: ”El în afară de meserie și de noi nu avea nevoie de nimic”
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    10 Sep 2020   •   00:00

”După ce tata n-a mai fost, asta a fost bucuria, de a-l redescoperi ca actor pentru că în primul rând el a fost tata. Și a fost cel mai bun rol al lui! Apoi l-am descoperit ca actor și a fost un mod de a crea o punte între mine și el, care nu mai era fizic. 

Nu e un moment trist, e un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care când aude de el se uită la mine ca la Sfintele moaște, deși eu n-am niciun merit, și este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui”, a spus fata marelui actor Dem Rădulescu.

Irina Rădulescu (34 de ani) este și ea actriţă

”Tata era foarte bucuros cu noi, cu mine și cu mama. El în afară de meserie și de noi nu avea nevoie de nimic altceva”, a spus Irina.

Irina are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui ei

”Se bucura cu noi. Era atât de fericit și de împlinit în momentele cu noi(...). Un om extraordinar de sensibil”, a spus fiica lui Dem Rădulescu.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Fiica lui Dem Rădulescu, o poveste extraordinară 


 

×
Subiecte în articol: Dem Rădulescu Irina Rădulescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close