Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini de la lansarea calendarului Pirelli. Andreea Berecleanu a fost prezentă la evenimentul de la Milano

Imagini de la lansarea calendarului Pirelli. Andreea Berecleanu a fost prezentă la evenimentul de la Milano

Imagini de la lansarea calendarului Pirelli. Andreea Berecleanu a fost prezentă la evenimentul de la Milano
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
06 Dec 2018   •   10:51

Calendarul Pirelli, cea mai aşteptată publicaţie a anului, a fost lansat la Milano. Anul acesta este prezentată o poveste despre visurile şi pasiunile unor femei de o frumuseţe fascinantă.

În oraşul care îmbină armonios arta și moda, lansarea calendarului Pirelli este un eveniment de importanţă planetară. Cele 40 de fotografii din interiorul său spun poveștile personajelor portretizate de modelul Gigi Hadid, de Misty Copeland și de legendara Laetitia Casta.

Andreea Berecleanu a fost prezentă la prestigiosul eveniment şi a stat de vorbă cu celebrul fotograf, Peter Lindbergh.

''Este un fotograf celebru de 76 de ani. A făcut peste 100 de coperte Vogue şi nu numai. Este unul dintre cei mai influenţi fotografi ai lumii'', a spus îndrăgita prezentatoare a principalului Obervator de la Antena 1.

''Să schimbi locul pentru aproape fiecare fotografie este o provocare. Dar a fost o provocare pe care mi-am impus-o. Nimeni altcineva în afară de mine nu poate fi învinovăţit'', a spus fotograful.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close