Antena 3 CNN Show Imagini-șoc! Brigitte, bătută de Florin Pastramă în propria shaormerie din Capitală. Reacția incredibilă a vedetei - VIDEO

Imagini-șoc! Brigitte, bătută de Florin Pastramă în propria shaormerie din Capitală. Reacția incredibilă a vedetei - VIDEO

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a fost bătută de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin în cartierul Fundeni din Capitală. Se pare că incidentul a avut loc acum o lună și jumătate, iar Brigitte nu a depus plângere pentru agresiune. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, iar bruneta mărturisea în repetate rânduri că are un mariaj fericit.

Imagini-șoc! Brigitte, bătută de Florin Pastramă în propria shaormerie din Capitală. Reacția incredibilă a vedetei - VIDEO
Sursa foto: instagram.com/brigitte_pastrama
de Cristina Tudorache    |    18 Iul 2020   •   00:00

Deși de față erau și angajații lor, Florin Pastramă nu s-a sfiit să o trântească pe soția sa Brigitte și să o tragă de păr după o certă tensionată. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum Pastramă o înghesuie pe Brigitte într-un colț și o mustră în continuare, deși aceasta plânge în hohote. Bruneta nu a depus nicio plângere la Poliție și spune că a fost doar o ceartă.

Imagini-șoc. Brigitte, bătută de Florin Pastramă în propria shaormerie din Capitală - VIDEO

Brigitte, reacție halucinantă după ce a fost bătută de Florin Pastramă

Deși gesturile violente au fost văzute de o țară întreagă, Brigitte îi ia apărarea soțului și spune că a fost doar o ceartă și că se face din țânțar armăsar: "Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e", a spus vedeta pentru Click.

Brigitte Pastramă, la cuțite cu fiul adolescent

Brigitte Pastramă se află în conflict cu fiul său cel mare, Robert, care o ameninţă cu un proces uriaş pe fosta soţie a lui Ilie Năstase. Dacă Brigitte îl acuză pe acesta că se droghează şi chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, fiul său spune că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său.

”Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”, declara Brigitte Pastramă, la ieșirea din sediul Poliției.

Deși Brigitte a susținut că îi va ceda o parte din avere fiului său atunci când va demonstra că este capabil să administreze banii, Robert amenință că va dezvălui adevăratele intenții ale mamei sale.

Robert Sfăt are 19 ani, a fost elev la un liceu cu predare în limba germană, iar, potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, visează să devină DJ. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, a murit în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani. Cei doi se ceartă acum pe un imobil din Timișoara, pe care Brigitte l-a vândut acum câtiva ani, cu promisiunea, neonorată până în prezent, că îi va cumpăra fiului un apartament în București.

Actuala doamnă Pastramă mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri timișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010.
 

×
Subiecte în articol: Brigitte Pastramă bătaie shaormerie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close