Antena 3 CNN Show Tabloid Mădălina Ghenea, înlocuită cu o moldoveancă în inima designerului Philipp Plein

Mădălina Ghenea, înlocuită cu o moldoveancă în inima designerului Philipp Plein

Mădălina Ghenea, înlocuită cu o moldoveancă în inima designerului Philipp Plein
Sursa foto: Foto: instagram.com/philippplein78
17 Iun 2016   •   09:02

Idila cu Mădălina Ghenea i-a deschis apetitul pentru românce. După frumoasa olteancă, designerul Philipp Plein se iubeşte acum cu o moldoveancă. La fel ca Mădălina, noua cucerire a germanului e brunetă, cu o siluetă de vis şi cu o carieră de model în Italia. Plein şi-a făcut publică relaţia cu românca pe o reţea de socializare.

O staţiune de lux de pe Riviera Franceză a fost destinaţia de vacanţă unde Andreea Sasu l-a însoţit pe Philip Plein. În fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, designerul german nu se dezlipeşte de românca de 26 de ani. S-au fotografiat la cumpărături, la cină cu prietenii lui Philipp, în piscină sau alături de câţiva bolizi cu mulţi cai putere. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea pare vrăjit de bruneta cu privire de smarald.

Andreea Sasu a devenit cunoscută în Italia după ce a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe. Au urmat contracte de modeeling, apariţii în emisiuni TV, inclusiv la varianta italiană a Insulei Iubirii. Românca a apărut şi în câteva videoclipuri. Pe Plein l-a cunoscut acum 8 luni.

Atracţia a fost instantanee, dar cei doi sunt împreună doar de o lună. Pentru Andreea, designerul a uitat şi de Oksana, iubita lui, şi de Mădălina, pe care o numea cândva femeia vieţii lui.

Andreea şi Philipp s-au mutat deja împreună. Nu îşi fac însă planuri comune pe termen lung. Cu o excepţie - au decis ca fiecare să îşi tatueze pe trup numele celuilalt. 

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close