Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "L-am iubit de prima oară"

Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "L-am iubit de prima oară"

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit la Antena 3 despre Nelu Ploieşteanu. Vestea decesului i-a întristat pe artiștii români, iar Maria Dragomiroiu s-a declarat îndurerată de moartea cântărețului.

Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "L-am iubit de prima oară"
Sursa foto: Facebook / Maria Dragomiroiu / Hepta
de Maria Zărnescu    |    02 Apr 2021   •   09:19

"Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleșit! Suntem foarte trişti că Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om excepţional. Îl puneai pe rană, era un om la locul lui (...) Am avut această mare bucurie, să fiu pe aceeași scenă cu el.

Am învăţat lucruri excepţionale. Este extraordinar! Numai veşti proaste, la câteva zile se mai duce câte un artist şi ne umple inima de tristeţe (...) L-am iubit de prima oară, pentru că era bunătatea întruchipată", a spus Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Vestea că Nelu Ploieşteanu a murit vine la doar o săptămână de la decesul Corneliei Catanga, o altă voce marcantă din muzica lăutărească.

"Muzica lăutărească a pierdut o mare valoare. Cornelia Catanga a plecat acum o săptămână. Nu îmi vine să cred că a plecat şi Nea Nelu dintre noi. Acest virus există şi trebuie să îl luăm în seamă, este o nenorocire", a mai adăugat artista.

Maria Dragomiroiu, dedicaţie pentru Nelu Ploieşteanu

Întrebată ce melodie i-ar dedica regretatului cântăreţ, Maria Dragomiroiu a răspuns emoționată:

"Omule eu nu îţi port pică dacă strângi ca o furnică", este valabilă pentru toată lumea. Dumnezeu să-l odihnească între cei mai mari artişti. Totuşi, el rămâne "vagabondul vieții mele" (...) şi.a trăit viaţa frumos, prin câtec şi ne-a lăsat aceste cântece minunate să ne bucurăm de ele.

Nelu ploieşteanu va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna. (...) Sunt foarte multe lucruri, numai frumoase. Nelu Ploieşteanu reprezintă o pagină de aur în cartea muzicii româneşti", a mai adăugat Maria Dragomiroiu.

Saveta Bogdan, lacrimi pentru Nelu Ploieşteanu

La rândul său, artista Saveta Bogdan a vorbit şi ea despre vestea tristă care a venit în acestă dimineața.

"Pleacă dintre oamenii care au slujit publicul. Nelu Ploieşteanu era un rege al muzicii lăutărești. Eu l-am întâlnit la foarte multe spectacole (...) Îmi pare rău că s-a dus dintre noi şi nu a putut să-l salveze şi pe el cineva. Îmi pare foarte rău că s-a dus un om atât de bun.

A avut atâtea necazuri şi s-a dus şi el. Mă duc la biserică să îi aprind şi lui o lumânare (...) Enorm de rău îmi pare, a povestit Saveta Bogdan, la Antena 3.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close