Antena 3 CNN Show Miley Cyrus a explicat motivul din spatele divorțului de Liam Hemsworth: „Nu mai sunt secrete aici. Am învățat din fiecare experiență din viața mea. Nu sunt perfectă”

Miley Cyrus a explicat motivul din spatele divorțului de Liam Hemsworth: „Nu mai sunt secrete aici. Am învățat din fiecare experiență din viața mea. Nu sunt perfectă”

Miley Cyrus a explicat motivul din spatele divorțului de Liam Hemsworth: „Nu mai sunt secrete aici. Am învățat din fiecare experiență din viața mea. Nu sunt perfectă”
Sursa foto: foto- Instagram/ Miley Cyrus
de Claudia Simion    |    22 Aug 2019   •   22:59

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au decis să pună capăt căsniciei pe care abia au început-o cu câteva luni în urmă. 

Artista a spus că povestea lor nu se termină din cauza infidelității vreunuia dintre ei. Miley a făcut această afirmație în contextul în care a fost surprinsă în mai multe poze în timp ce se săruta cu fosta soție a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter, în timpul unei vacanțe în Italia. 

Miley a spus că divorțează fiindcă „sunt mândră să spun, sunt într-un alt loc față de unde mă aflam când eram mai tânără”. 

„A trebuit să iau o decizie sănătoasă pentru mine și să-mi las viața aceea în urmă. Sunt cea mai sănătoasă și fericită persoană după multă vreme. Pot să admit multe lucruri, dar refuz să admit faptul că mariajul meu s-a terminat din cauza infidelității. Liam și cu mine am fost împreună timp de un deceniu. Am spus-o și înainte și rămâne adevărat, îl iubesc pe Liam și îl voi iubi mereu”, a mai spus artista

„Nu mai sunt secrete ascunse aici. Am învățat din fiecare experiență din viața mea. Nu sunt perfectă, nici nu vreau să fiu, e plictisitor”, a mai scris Miley Cyrus pe Twitter

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret în 23 decembrie 2018, în prezența familiei și apropiaților. Din 2010, ei au fost împreună de mai multe ori. S-au logodit în 2012, dar s-au despărțin în septembrie 2013. În 2016, cei doi au început o nouă relație.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

×
Subiecte în articol: artista
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close