Antena 3 CNN Show Showbiz Milionarul Dan Nicorescu şi-a tamponat Bentley-ul la o zi după ce a rămas fără baterie la Ferrari

Milionarul Dan Nicorescu şi-a tamponat Bentley-ul la o zi după ce a rămas fără baterie la Ferrari

Milionarul Dan Nicorescu pare să fie urmărit de ghinion. După ce joi a rămas în pană cu Ferrari, în Piaţa Victoriei, ieri a avut probleme cu o altă maşină din dotare. Este vorba despre un Bentley pe care l-a avariat, în timp ce conducea în partea de nord a Bucureştiului. Omul de afaceri a coborât din maşină în mijlocul străzii şi a blocat toată circulalţia.

Milionarul Dan Nicorescu şi-a tamponat Bentley-ul la o zi după ce a rămas fără baterie la Ferrari
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   10:07

Incidentul s-a întâmplat în partea de nord a Capitalei şi nu a implicat şi alte autoturisme, însă avarierea portierei drepte a bolidului de lux l-a supărat  foarte tare pe Nicorescu.

Enervat la culme că şi-a lovit autoturismul de sute de mii de euro, milionarul a coborât din maşină în mijlocul străzii şi a blocat toată circulaţia, ca să analizeze ce anume s-a întâmplat.

Înfuriaţi, şoferii au fost nevoiţi să ocoleasă maşina de lux a milionarului, pe trotuar. În urmă cu o zi, Nicorescu a rămas fără curent la Ferrari, în timp ce se afla în centrul Capitalei.

Norocul lui a fost că un şofer binevoitor a oprit şi i-a alimentat maşina de peste 400.000 de euro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close