Antena 3 CNN Show Showbiz Care a fost ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul a murit cu un regret în suflet

Care a fost ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul a murit cu un regret în suflet

Marele Nelu Ploieşteanu a fost mereu sufletul petrecerilor. Înainte să moartă, cântăreţul ar fi avut o ultimă dorinţă, pe care le-a împărtăşit-o medicilor.

Care a fost ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul a murit cu un regret în suflet
Sursa foto: Hepta
de Florentina Lazăr    |    02 Apr 2021   •   09:51

Unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică lăutărească din România, artistul şi-a câştigat publicul prin pasiunea cu care îşi cânta fiecare melodie şi atmosfera pe care o făcea oriunde mergea.

Aplaudat la scenă deschisă de mii de ori, lăutarul a spus în repetate rânduri când nu a cântat niciodată pentru el, ci doar pentru public.

Interpretul de muzică lăutărească a decedat la vârsta de 70 de ani, din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

Cântărețul era internat din 18 martie la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus. El era intubat la Terapie Intensivă, iar starea sa era foarte gravă, potrivit unei dintre fiicele sale.

În această dimineaţă au venit veşti extrem de triste de la Spitalul Floreasca. Îndrăgitul artist de muzică lăutărească a murit noaptea trecută, în urma unui stop cardio - respirator. Familia a ajuns la Spital în dimineaţa zilei de vineri, pentru a ridica sufletul neînsuflețit al artistului.

Nelu Ploieşteanu, o ultimă dorinţă înainte să moară

Interpretul de muzică lăutărească avut un mare regret. Nelu Ploieşteanu a murit cu părerea de rău. El era foarte îndurerat. În ultimele zile, era supărat pentru că nu a reuşit să ajungă la mormântul fiului său.

Artistul a rugat-o pe fiica lui să meargă la mormântul băiatului şi să aprindă o lumânare, imediat ce se termină carantina în judeţul Iflov.

Interpretul a murit la 70 de ani, bolnav de COVID-19

Nelu Ploieșteanu a murit! Anuțul a fost făcut chiar de Mara Bănică, într-o postare pe Facebook. Vestea a fost confirmată și de reprezentanții SMURD, tot pe o rețea socială.

”Din păcate, în această dimineață, maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!”, se arată pe pagina SMURD a unei rețele sociale.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă.

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close