Antena 3 CNN Show Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat

Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost surprins de polițiștii din Capitală circulând cu viteza de 104 km/h pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Ulterior, oamenii legii au aflat că acesta se afla în izolare la domiciliu. Surse judiciare spun că este vorba de Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu.

Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Facebook / Alex Bodi
de Laura Dinu    |    24 Iun 2020   •   10:20

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 12.00, un echipaj de poliție a oprit în trafic un vehicul condus de un bărbat de 35 de ani, care circula cu viteza de 104 km/h.

Bărbatul a fost sancționat, inițial, cu o amendă contravențională în valoare de 2.175 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.  Însă după mai multe verificări, polițiștii au descoperit că tânărul se află în izolare la domiciliu, motiv pentru care a fost dus, sub pază, în carantină instituționalizată.

”La data de 23 iunie, în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism  înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat emis presei.

×
Subiecte în articol: carantină Bianca Drăguşanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close