Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau în sânge!

Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau în sânge!

Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau în sânge!
30 Apr 2019   •   14:41

Autopsia lui Răzvan Ciobanu este în derulare. Medicii legiști constănțeni studiază fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exactă a morții sale, după ce creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

Din primele informații oferite pentru Antena 3, se pare că designerul avea droguri în sânge când a murit. 

Surse din anturajul specialiștilor spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap. Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Răzvan se întorcea de la o petrecere din nordul litoralului românesc. Designerul își lăsase mașina acasă, așa că a apelat la o prietenă pentru a ajunge la București cu autoturismul ei. Din păcate, nu a mai ajuns până acasă. Acum, prietenii și familia se pregătesc de înmormântare.

×
Subiecte în articol: droguri a murit Razvan Ciobanu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close