Antena 3 CNN Sport Alertă! Liga I, în pericol din cauza infectărilor. Ce zice șeful FRF

Alertă! Liga I, în pericol din cauza infectărilor. Ce zice șeful FRF

Liga I din fotbal este în pericol. Tot mai multe echipe au focare de infectare cu coronavirus. Președintele FRF este sceptic în privința disputării până la final al sezonului, dată fiind situația dificilă în care se află cluburile.

Alertă! Liga I, în pericol din cauza infectărilor. Ce zice șeful FRF
Sursa foto: Facebook
de Maria Sabu    |    24 Iul 2020   •   19:15

”Am mari îndoieli că acest campionat al Ligii I se mai poate încheia pe teren, luând în calcul toate aceste cazuri pe care le avem și care observăm că cresc de la o zi la alta.

Și când vorbest la acest lucru, că am mari îndoieli, ca această competiție să se încheie pe teren fără ca integritatatea sportivă a competiției să nu aibă de suferit, fără ca și sisguranța jucătorilor să nu aibă probleme”, a spus președintele FRF, pentru Prosport.

Ce spune ministru Sportului

”În acest moment, un singur lucru este cert. Că Liga I are cadru legal și un program sportiv și reguli foarte bine definite pentru a se termina. Evident, acum nu poți programa meciuri cu echipe asupra cărora există în continuare suspiciuni și așa zise anchete epidemiologice care ar putea idenitifica noi cazuri de coronavirus. Nu poți programa echipe care în momentul de față au depășit cifra de 20 de persoane infectate. Recomandarea noastră e practică, descrisă în primul ordin. Intrarea în cantonamente cu izolare, cu testări și program medical bine definit, reguli pentru transport la stadion, cazare și pregătire”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul Sportului.

×
Subiecte în articol: FRF Liga I coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close