Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Boxerul Adonis Stevenson, în stare critică la spital, după ce a fost făcut KO de Aleksandr Gvozdik - VIDEO

Boxerul Adonis Stevenson, în stare critică la spital, după ce a fost făcut KO de Aleksandr Gvozdik - VIDEO

Boxerul Adonis Stevenson, în stare critică la spital, după ce a fost făcut KO de Aleksandr Gvozdik - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura YouTube
03 Dec 2018   •   10:07

Boxerul canadian Adonis Stevenson se află în stare critică într-un spital din Quebec, după ce pierdut titlul de campion mondial la categoria semigrea (versiunea WBC), sâmbătă seara, când a fost învins prin KO în repriza a 11-a de ucraineanul Aleksandr Gvozdik. 

Stevenson, care s-a ridicat cu greu de la podea după loviturile adversarului său, a ajuns pe propriile picioare la vestiar. După ce a făcut un duş, pugilistul canadian a început să se simtă rău, fiind transportat de urgenţă la spital. 

Conform presei canadiene, starea lui Stevenson s-a deteriorat după ce a ajuns la spital, boxerul fiind plasat în comă artificială. 

"Starea lui Adonis a trecut de la critică la o evoluţie către stabilitate, de ieri până astăzi, ceea ce este o veste bună, în aceste circumstanţe. El îşi recapătă forţele sub sedare controlată", a precizat managerul Yvon Michel pe contul său de Twitter. 

"Sunt puţin în sare de şoc", a declarat Gvozdik pentru Journal de Montreal. "Sper că Adonis se va reface cât mai bine. Îi doresc toate cele bune", a adăugat ucraineanul, în vârstă de 31 ani, medaliat cu bronz la JO 2012 de la Londra. 

Adonis Stevenson (41 ani) a suferit a doua înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a înregistrat 29 victorii şi un egal. Canadianul de origine haitiană îşi apărase de nouă ori titlul cucerit în iunie 2013, în faţa americanului Chad Dawson. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close