Antena 3 CNN Sport CSA Steaua - FCSB 2, derby de foc în Bucureşti. Sute de ultraşi, supravegheaţi de jandarmi

CSA Steaua - FCSB 2, derby de foc în Bucureşti. Sute de ultraşi, supravegheaţi de jandarmi

CSA Steaua întâlneşte, astăzi, pe stadionul din Ghencea, pe FCSB 2, în Liga a 3-a a campionatului de fotbal. Derby-ul de foc între echipa Armatei şi echipa patronată de Gigi Becali se joacă fără spectatori.

CSA Steaua - FCSB 2, derby de foc în Bucureşti. Sute de ultraşi, supravegheaţi de jandarmi
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   13:52

Chiar dacă nu au acces pe stadion, sute de suporteri au luat cu asalt străzile din apropierea stadionului, au aprins fumigene şi scandează numele echipei Steaua Bucureşti.

Derby-ul, chiar şi în Liga a 3-a, este unul de mare valoare, având în vedere că ambele echipe au purtat, la un moment dat, acelaşi nume: Steaua Bucureşti.

În prezent, CSA Steaua este cea care poartă numele Steaua Bucureşti, echipa patronată de Gigi Becali fiind nevoită să îşi schimbe numele în FCSB.

Astfel, rivalitatea între fanii celor două echipe a ajuns la cote uriaşe. În acest context, jandarmii din Capitală au fost trimişi în zonă pentru a preveni un scandal uriaş, la fel cum s-a întâmplat la ultimul meci disputat între cele două echipe.

De asemenea, derby-ul este unul extrem de important şi pentru clasamentul Ligii a 3-a.

În prezent, CSA Steaua, echipa antrenată de Daniel Opriţa, se află pe primul loc cu 26 de puncte, fiind urmată pe locul doi de SC Fotbal Club FCSB SA 2 cu 24 de puncte.

Înainte de meci, ultraşii CSA Steaua au afişat mai multe bannere cu mesaje pentru echipa favorită, dar şi unele îndreptate împotriva FCSB şi a lui Gigi Becali.

"Cu entuziasm astăzi facem o recapitulare / Pe stadionul Steaua veți fi mereu în deplasare", "Intrați în ei ca lupii-n oi / Să tremure când mai aud de noi" sau "Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul! / Nu e Berceni, aici e sfânt pământul" sunt câteva dintre mesajele ultraşilor stelişti.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close