Antena 3 CNN Sport Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp în avionul prăbușit în care se afla fotbalistul VIDEO

Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp în avionul prăbușit în care se afla fotbalistul VIDEO

Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp în avionul prăbușit în care se afla fotbalistul VIDEO
04 Feb 2019   •   15:00

Imaginile video au permis reperarea corpului unuia dintre "ocupanţii" epavei avionului care îi transporta pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala şi pe pilotul David Ibbotson, a anunţat, luni, Biroul de anchetă britanic al accidentelor aeriene (AAIB), citat de AFP.

"În mod tragic, imaginile video captate de ROV (Remotely Operated Vehicle, vehicul telecomandat de la distanţă) arată un ocupant în epavă", se arată în comunicatul AAIB.

Avionul care îl transporta pe Sala a fost găsit pe fundul Canalului Mânecii în timpul unor căutări subacvatice, la aproape două săptămâni de la dispariţie, spulberând orice şansă de a se găsi supravieţuitori.

David Mearns, conducătorul societăţii Blue Water Recoveries, mandatată de familia atacantului pentru a efectua căutări subacvatice, a anunţat pe Twitter că epava a fost localizată duminică dimineaţă de o şalupă dotată cu sonare.

După descoperirea epavei, ambarcaţiunea aparţinând AAIB, Geo Ocean III, s-a deplasat la faţa locului pentru "a identifica vizual avionul", a explicat David Mearns pe Twitter.

Recent transferat de la FC Nantes la Cardiff City, Emiliano Sala se afla într-un avion privat care a dispărut deasupra Canalului Mânecii. Autorităţile au anunţat că au oprit definitiv operaţiunile de căutare a lui Sala şi pilotului David Ibbotson, întrucât şansele de supravieţuire au fost considerate minime.

Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru Nantes, a fost transferat la Cardiff în schimbul unei sume record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close