Antena 3 CNN Sport Handbalista Cristina Neagu a primit o distincție pentru întreaga activitate sportivă din partea Gabrielei Firea

Handbalista Cristina Neagu a primit o distincție pentru întreaga activitate sportivă din partea Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a înmânat astăzi handbalistei Cristina Neagu Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga ei activitate sportivă. Firea a anunțat și faptul că handbalista și CSM București au stabilit prelungirea contractului pentru încă două sezoane.

Handbalista Cristina Neagu a primit o distincție pentru întreaga activitate sportivă din partea Gabrielei Firea
Sursa foto: foto- Facebook
18 Feb 2020   •   19:40

"Întâlnire de 5 stele astăzi la Primaria Capitalei! I-am înmânat Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga activitate celei mai valoroase handbaliste a lumii, Cristina Neagu, componentă de bază a Clubului Sportiv Municipal București.
Cu această ocazie, anuntam oficial faptul că valoroasa sportivă și CSM București au convenit prelungirea contractului pentru încă două sezoane, astfel că bucureștenii, și toți românii de altfel, se vor bucura în continuare de performanțele Cristinei și ale unei echipe de handbal care țintește cât mai sus!

La întâlnire au participat si directorul CSM București, atleta de renume mondial Gabriela Szabo, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu si consiliera Ligia Enache - membri in CA al CSM, precum și șeful secției de handbal a CSM București, cunoscutul comentator sportiv, Vlad Enăchescu.

CSM București are aceleași obiective de înaltă performanță iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate.

După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluții, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum și în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reușind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri!

CSM București, club administrat de Primăria Capitalei, își propune să dezvolte și să susțină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii și Juniori, cât și la nivel de performanță de top în handbalul european!

Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generațiile pe care vrem să le construim la CSM București!", a scris Firea pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu Gabriela Firea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close