Antena 3 CNN Sport Sabrina Ionescu, baschetbalista româncă prietenă cu Kobe Bryant, reacție după ce a aflat de moartea acestuia: "Tot ce fac, fac pentru el"

Sabrina Ionescu, baschetbalista româncă prietenă cu Kobe Bryant, reacție după ce a aflat de moartea acestuia: "Tot ce fac, fac pentru el"

Fostul jucător de baschet, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața în urma prăbușirii unui elicopter în Calabasas, California. În acel accident a murit și una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani. 

Sabrina Ionescu, baschetbalista româncă prietenă cu Kobe Bryant, reacție după ce a aflat de moartea acestuia: "Tot ce fac, fac pentru el"
Sursa foto: foto- Instagram
de Claudia Simion    |    27 Ian 2020   •   20:18

Vestea a întristat o lume întreagă. Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe se numără și Nadia Comăneci, Simona Halep sau Gheorghe Hagi. ”Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant", a scris Gică Hagi pe Facebook. 

Citiți și Simona Halep, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi reacționează după moartea baschetbalistului Kobe Bryant. „Oribilă și cumplită vestea"

Și pentru Sabrina Ionescu, românca ce a făcut senzație în lumea baschetului de peste ocean, a fost un adevărat șoc, mai ales că era foarte apropiată de Kobe Bryant. Abia ieșise dintr-un meci atunci când a primit vestea terifiantă. "Tot ce fac, fac pentru el. Am fost prieteni foarte apropiați. Acest sezon e pentru el", a fost prima reacție a tinerei sportive. 

Sabrina Ionescu are 21 de ani, 1,80 înălțime și joacă baschet pentru Universitatea din Oregon. Pe Kobe Bryant îl urmărea și îl idolatriza încă de când era mică, atunci când s-a apucat de baschet. Își dorea mult să îl întâlnească, dar la ideea de a primi vreodată aprecieri din partea celebrului jucător nici nu a îndrăznit să viseze. 

"Bro". Asta e tot ce mi-a spus. Există multe lucruri pe care fratele meu mi le-ar putea scrie și parcă știu dinainte la ce să mă aștept, doar bazându-mă pe acel 'limbaj secret al fraților' pe care îl avem noi doi. Așa că, în momentul în care mi-a scris doar acel cuvânt, am știut că e vorba de ceva nebunesc. Dar nu mi-a trecut prin minte că atât de nebunesc. 

Habar nu aveam că următorul mesaj al fratelui meu avea să fie un link. Către ESPN+. Unde era un video despre mine și jocul meu. Realizat de Kobe Bryant. L-am urmărit. Și l-am urmărit. Și l-am urmărit. L-am urmărit de milioane de ori. Era Kobe Bryant, "the black mamba", expunându-și părerile legate de jocul meu. Mi-a analizat pick-and-roll-ul, indicând momente specifice când ar fi trebuit să termin cu mâna stângă în loc de dreapta. Fiecare analiză era atât de corectă. Era ca și cum priveam un geniu în mediul său de lucru", a povestit Sabrina într-o scrisoare din ThePlayersTribune

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hustle and heart will set you apart?? #gameday??

O postare distribuită de Sabrina Ionescu (@sabrina_i) pe

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant sabrina ionescu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close