Antena 3 CNN Sport Scrisoarea oficială trimisă de fiul lui Ion Ţiriac pentru soţul Serenei Williams

Scrisoarea oficială trimisă de fiul lui Ion Ţiriac pentru soţul Serenei Williams

Simona Halep a devenit victimă colaterală în războiul dintre Ion Țiriac și soțul Serenei Williams. Imediat după meciul de ieri, Alexis Ohanian, a transmis un mesaj jignitor la adresa afaceristului român pe care l-a dezvoltat ulterior în mediul online. Familia Țiriac a reacționat prin vocea fiului omului de afaceri, Alexandru Ion Țiriac. Acesta a publicat o scrisoare oficială în care îl pune la zid pe Alexis Ohanian.

Scrisoarea oficială trimisă de fiul lui Ion Ţiriac pentru soţul Serenei Williams
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   19:34

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a fost prezent în timpul partidei cu Simona Halep. Acesta a avut constant o atitudine războinică. Pe tricoul purtat era o poză cu soția sa, alături de mesajul ''cea mai mare sportivă''.

Imediat după meci Ohanian a scris pe Twitter: E bine că nimeni nu îl bagă în seamă pe rasistul sexist şi clovnul Ion Ţiriac. Ulterior, Alexis Ohanian şi-a continuat ofensiva pe reţelele sociale.

Un utilizator l-a întrebat care comentariile sexiste la care face referire, iar soţul Serenei Williams a răspuns:

''Dacă ar avea puţină decenţă s-ar retrage. Din toate punctele de vedere. Voi aştepta să găseşti declaraţii date de el despre vreun jucător alb din circuit. Nu mai vorbim de unul care este la fel de important. Nu vei găsi, pentru că, pentru cineva ca el este foarte uşor să le spună femeilor de culoare ce să facă'', a scris Alexis Ohanian.

Familia Ţiriac a rupt tăcerea după aceste discuţii online care au luat amploare şi a trimis o scrisoare familiei Serenei Williams.

Scrisoarea lui Ion Ion Țiriac pentru soțul Serenei Williams

''De la jucător, la antrenor, la manager, la promotor de turnee, persoana respectată despre care vorbiţi de rău cu aceşti termeni degradanţi a fost şi încă este, la vârsta de 82 de ani, unul dintre cei mai vocali susţinători ai acestui sport. 

Domnule Williams, singurul motiv pentru care vă răspund la acest mesaj, care nu era necesar, este că cuvintele sunt uşor folosite şi interpretate greşit în lumea din ziua de azi prin intermediul mai multor reţele sociale. Exprimarea liberă nu ar trebui să fie înlocuită cu vorbe urâte. Ar fi ruşinos să aduceţi o imagine greşită asupra moşternirii pe care o lasă soţia dumneavoastră în urmă prin tweet-uri scrise fără argumente. Sper ca aceste câteva propoziţii să aducă puţină înţelepciune în viitoarele declaraţii greşite pe care urmează să le faceţi'', a scris fiul lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

De unde a pornit conflictul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian

Conflictul dintre cele două familii a pornit după ce Ion Ţiriac a spus despre Serena Williams că dacă ar avea puţină decenţă s-ar retrage din tenis.

Imediat atunci, soţul ei a reacţionat şi a spus că nimeni nu dă doi bani pe Ion Ţirac. 

"E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac", a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

"A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)", a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea."

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close