Antena 3 CNN Sport Simona Halep, prima reacție după câștigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep, prima reacție după câștigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj după câștigarea meciului din optimile de la Australian Open, împotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek.

Simona Halep, prima reacție după câștigarea meciului din optimile Australian Open
Sursa foto: Facebook/ Simona Halep
de Mia Lungu    |    14 Feb 2021   •   16:14

"Mă bucur de acest succes. La Roland Garros nu mi-a mers. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine și am reușit.", a declarat Simona, amintind de meciul cu aceeași Ica Swiatek, în față căreia a pierdut în turneul de la Paris.

"Victoria de Grand Slam cu numărul 100. Și acum, provocarea de a înfrunta legendă în sferturile de finală. Aștept cu nerăbdare o altă bătălie." a fost mesajul postat de Simona pe pagină ei de Facebook, făcând referire la meciul pe care îl va dispută peste două zile cu celebra jucătoare Serena Williams.

Grand slam victory No. ?❤️ And now the challenge of facing the legend in the quarter-finals ? Looking forward to another battle ?

Posted by Simona Halep on Sunday, 14 February 2021

Simona Halep, în sferturi la Australian Open. Românca va juca cu Serena Williams

Simona Halep a trecut în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o în optimi pe Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4. 

Acum, Halep va juca în sferturi cu fostul număr 1 mondial, Serena Williams.

Românca, fostă finalistă în 2018 la Australian Open, a întâlnit-o duminică dimineață, în optimile de finală ale turneului de la antipozi, pe poloneza Iga Swiatek, numărul 17 WTA și favorită 15.

Cele două se întâlniseră de două ori anterior, victoriile fiind împărțite. În 2020, poloneza a eliminat-o pe Simona Halep în optimile de la openul francez. 

Întâlnirea anterioară a avut loc tot la Roland Garros, în 2019.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Australian Open
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close