Antena 3 CNN Sport Care este starea lui Tiger Woods, operat de urgență după accidentul grav de circulație

Care este starea lui Tiger Woods, operat de urgență după accidentul grav de circulație

Americanul Tiger Woods, cel mai cunoscut jucător de golf profesionist din lume, riscă să nu mai revină pe teren după ce a suferit multiple fracturi la piciorul drept, în urma accidentului de circulație în care a fost implicat marți seara.

Care este starea lui Tiger Woods, operat de urgență după accidentul grav de circulație
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    24 Feb 2021   •   12:21

Superstarul golfului profesionist, considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria acestui sport, riscă să pună capăt carierei sale excepţionale, la 45 de ani, după gravele leziuni la picioare pe care le-a suferit în accident.

Totuşi, în acest moment, nimic nu exclude o posibilă revenire a sa în forţă pe terenul verde, în ciuda intervenţiei chirurgicale la care a fost supus, pentru multiplele fracturi deschise la picior, cu inserarea unei tije metalice la tibie şi şuruburi pentru consolidarea oaselor piciorului şi gleznei, conform AFP.

Potrivit unui comunicat oficial publicat pe pagina de Twitter a jucătorului, „Fracturile deschise mărunțite care afectează atât porțiunile superioare cât și cele inferioare ale tibiei și ale oaselor fibulei au fost stabilizate prin introducerea unei tije în tibie”.

"Leziunile suplimentare ale oaselor piciorului și ale gleznei au fost stabilizate cu o combinație de șuruburi și știfturi. Traumatismele musculare și ale țesuturilor moi ale piciorului au necesitat eliberarea chirurgicală a acoperirii mușchilor pentru a ameliora presiunea datorată umflăturii.", a spus Mahajan, medicul șef și CEO interimar la Harbor-UCLA.

O fractură mărunțită înseamnă că osul este rupt în mai mult de două bucăți; deschis înseamnă o ruptură a pielii.

Woods, în vârstă de 45 de ani, era „treaz, receptiv și se recuperează în salonul spitalului”, potrivit declarației.

Actualizarea stării sale a venit la aproape 15 ore după ce Woods a trebuit să fie extras din SUV-ul său puternic deteriorat în urma accidentului.

Tiger Woods, implicat într-un grav accident de circulație

Celebrul jucător de golf Tiger Woods a fost implicat, marți, într-un grav accident de circulație în apropiere de Los Angeles. Acesta a fost scos de un echipaj de descarcerare din mașina destul de avariată și transportat apoi la spital.

Accidentul de mașină s-a produs, marți, lângă granița Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes, la aproximativ 30 de mile sud de centrul orașului Los Angeles.

Salvatorii au solicitat ajutorul echipei de descarcerare pentru a-l scoate pe Tiger Woods din autoturismul răsturnat în afara autostrăzii.

Tiger Woods era singur în mașină. Poliția a început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul, potrivit CNN.

 

×
Subiecte în articol: tiger woods operat accident golf
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close