Antena 3 CNN Timp liber Film Cele mai bune filme de groază ale tuturor timpurilor de văzut în noaptea de Halloween

Cele mai bune filme de groază ale tuturor timpurilor de văzut în noaptea de Halloween

Cel mai înfricoșător moment al anului a sosit. Noaptea de Halloween este renumită pentru filmele de groază pe care le putem viziona alături de prieteni. V-ați gândit vreodată care sunt cele mai bune filme horror din toate timpurile?

Cele mai bune filme de groază ale tuturor timpurilor de văzut în noaptea de Halloween
Sursa foto: foto- Pexels
de Claudia Simion    |    01 Noi 2019   •   00:15

The Shinning 

„The Shinning” e considerat unul dintre cele mai bune filme create vreodată și, cu siguranță, toți cei care l-au văzut pot confirma acest lucru. Dacă nu ne-a convins suficient în „One Flew Over the Cuckoo’s Nest” (Zbor Deasupra Unui Cuib de Cuci), (deși în mod cert a făcut-o), Jack Nicholson mai dovedește o dată că e un actor desăvârșit. Personajul său, Jack Torrance, reușește cu multă pricepere să treacă de la o stare la alta și să ne facă să credem că tot ce i se întâmplă este real. Jack este un scriitor aspirant, care locuiește împreună cu familia într-un hotel pustiu din Colorado Rockies. Acesta ajunge să fie cuprins de nebunie și să-și terorizeze soția și fiul într-un mod neașteptat.

Halloween

E unul dintre cele mai de succes filme horror create vreodată. Prezintă povestea lui Michael Myers, un criminal în serie extrem de periculos, care, la vârsta de doar șase ani, în noaptea de Halloween, își ucide sora mai mare și, ca urmare, e internat într-un spital de psihiatrie. A stat închis ani de zile, iar în cele din urmă reușește să evadeze și își reia activitatea de a teroriza tineri. 

Scream

Scream e una dintre cele mai cunoscute serii de filme horror. Un ucigaș în serie umblă costumat și hărțuiește un grup de tineri. Sydney Prescott, o tânără a cărei mamă a fost violată și ucisă cu un an în urmă, este ținta principală. Primește tot felul de apeluri misterioase și e atacată de un nebun mascat cu fiecare ocazie. 

The Lazarus Effect/ Efectul Lazarus

Un grup de cercetători a făcut un experiment cu succes, au reușit să aducă morți la viață și abia așteaptă să le spună tuturor despre descoperirea lor care ar putea schimba întreaga lume. Totuși, în momentul în care coordonatorul lor află de acest experiment, decide să le confiște toate materialele și sunt nevoiți să recreeze experimentul. Lucrurile nu mai funcționează conform planului și o persoană din echipă e ucisă. În încercările disperate ale celorlalți de a o aduce înapoi la viața, lucrurile scapă de sub control și fac niște descoperiri șocante, care îi fac pe toți să regrete acest experiment.

Quarantine/ Carantina

Un reporter de televiziune și un cameraman merg o noapte la departamentul de pompieri din Los Angeles pentru a realiza un material. Un apel, prin care sunt anunțați că o femeie a rămas blocată într-o mansardă și a început să urle îngrozitor, îi face pe toți să meargă la fața locului. Jurnaliștii descoperă la scurt timp că au rămas și ei prizonieri în locuința respectivă care a intrat în carantină. Virusul pe care l-au luat toți începe să-i facă să se comporte foarte ciudat și la scurt timp chiar să se ucidă între ei.

House of Wax/ Casa de ceară

Un grup de șase prieteni se îndreaptă spre un meci de fotbal, însă drumul fiind extrem de lung decid să înnopteze undeva și să continue călătoria următoarea zi. Planul merge tot mai prost, căci descoperă că au probleme cu mașina. Neavând altă soluție, acceptă ajutorul unui străin care îi duce într-o casă de ceară, unde toate figurile de ceară păreau extrem de realiste. Tinerii descoperă că au ajuns în casa unui criminal și se luptă să supraviețuiască pentru a nu ajunge și ei următoarele exponate de ceară.

The Autopsy of Jane Doe/ Autopsie fatală

Un film care te ține în suspans de cum începe și până se termină. Spune povestea unui medic legist, Tommy Tilden, și a fiului său, Austin, care au în față cadavrul unei tinere pe care trebuie să-l identifice. Jane Doe a fost descoperită fără suflare în subsolul unei case în care avusese loc o serie de crime îngrozitoare. Cei doi legiști trăiesc tot felul de experiențe stranii după fiecare procedură pe care o realizează.

 

×
Subiecte în articol: Halloween
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close