Antena 3 CNN Timp liber Fun Doi elefanți au scăpat de la circ și au plecat la plimbare pe străzile unui mare oraș din Rusia (VIDEO)

Doi elefanți au scăpat de la circ și au plecat la plimbare pe străzile unui mare oraș din Rusia (VIDEO)

Doi elefanți au fost văzuți plimbându-se nestingheriți pe străzile unui mare oraș din Rusia, printre prietoni și mașini, după ce au scăpat de la circ. 

Doi elefanți au scăpat de la circ și au plecat la plimbare pe străzile unui mare oraș din Rusia (VIDEO)
Sursa foto: foto- Pexels
24 Ian 2020   •   20:07

Elefanții Karla și Ranni aparțin unei companii italienești care a susținut o serie de spectacole de circ în Ekaterinburg, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Când trupa a încercat să bage animalele într-un camion pentru a se îndrepta către următoarea lor destinație, acestea au opus rezistență și au plecat la plimbare prin zăpadă. Reprezentanții circului au spus că Ranni s-a oprit la scurt timp, însă Karla a ținut neapărat să facă un tur al orașului. 

În video-urile realizate de martori se observă încercările zadarnice ale unui localnic de a-l face pe elefantul aventuros să se oprească.

În cele din urmă, zeci de oameni au intervenit pentru a pune capăt excursiei prin oraș a Karlei, iar aceasta s-a lăsat, în cele din urmă, condusă înapoi spre camion. 

"Elefanții au vrut să încerce noi experiențe înainte de lunga lor călătorie și le-a ieșit", au spus reprezentanții circului. 

×
Subiecte în articol: elefanti Rusia karla ranni
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close