Antena 3 CNN Timp liber Film FILME CRĂCIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Crăciunului

FILME CRĂCIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Crăciunului

FILME CRĂCIUN. Nu există un mod mai bun de a vă bucura de Ajunul Crăciunului decât să vă aruncați în canapea și să alegeți cel mai bun film pentru această perioadă a anului. Bineînțeles că pentru a avea tot confortul e nevoie și de cozonac, prăjituri sau ciocolată caldă. Iată care sunt cele mai vizionate filme ale tuturor timpurilor din perioada Crăciunului.

FILME CRĂCIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Crăciunului
Sursa foto: foto- Pexels
de Claudia Simion    |    24 Dec 2019   •   19:44

Home Alone

Seria Home Alone vizionată în Ajunul Crăciunulu a devenit deja o tradiție pentru mulți oameni de pretutindeni. Primul film prezintă povestea unui băiat pe nume Kevin, care se trezește că a rămas singur acasă, fiind uitat de părinții, surorile și frații săi care au plecat în vacanță. Rămas singur, trece printr-o serie de peripeții în momentul în care doi hoți încearcă să-i jefuiască casa. 

Edward Scissorhands

Viața solitară a unui bărbat care are foarfece în loc de mâini și care e ocolit de toată lumea se schimbă complet în momentul în care o femeie, pe nume Peg, încearcă să-l aducă să locuiască alături de familia ei. E o poveste interesantă despre diversitate, creativitate, toleranță și urmărește procesul de maturizare a unui tânăr complet diferit de cei din jur, care se confruntă frecvent cu răutățile și scepticismul acestora. 

The Nightmare before Christmas

Jack Skellington, regele orașului Halloween, ajunge să descopere întâmplător orașul Crăciunului și rămâne atât de fascinat încât decide să-l răpească pe Moș Crăciun și să împartă el daruri copiilor în locul lui. Deși a avut o intenție bună, planul îi e dat peste cap și devine coșmarul tuturor fiindcă în locul darurilor mult așteptate, copiii primesc păianjeni, gândaci și cranii. 

Love Actually

Opt povești frumoase de dragoste prezentate sub forma evoluției relațiilor a opt cupluri, cu personalități care mai de care mai diferite. Ajung de la starea de început de îndrăgosteală, la tot felul de situații critice în care fiecare trebuie să ia niște decizii care să demonstreze dacă sunt pregătiți sau nu să-și ducă povestea mai departe. 

How the Grinch Stole Christmas!

Fiind profund deranjat de faptul că locuitorii orășelului din apropiere se simțeau bine și petreceau sărbătorile de Crăciun, Grinch s-a gândit să strice totul. S-a deghizat în Moș Crăciun, și-a făcut câinele să arate ca un ren și a plecat în oraș să fure tot ce avea legătură cu Crăciunul. 

The Polar Express

Un tânăr, care nu crede în Moș Crăciun sau în miracole, se trezește că în Ajunul Crăciunului în fața case sale apare un tren, Expresul Polar, iar conductorul îl invită înăuntru. Pleacă într-o aventură spre Polul Nord în care trece prin tot felul de întâmplări ce îl învață să creadă în prietenie și în magia Crăciunului. 

Die Hard

Un detectiv din New York încearcă să-și salveze soția și pe alți câțiva oameni luați ostatici de teroriștii germani în timpul unei petreceri de Crăciun. 


 

×
Subiecte în articol: FILME CRĂCIUN
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close