Antena 3 CNN Timp liber Film La ce filme și seriale ne uităm în această perioadă

La ce filme și seriale ne uităm în această perioadă

Încep să se relaxeze din măsurile luate în starea de urgență. Deocamdată spectacolele de teatru, concertele, filmele la cinematograf nu se vor întoarce prea curând în viețile noastre, însă se va întâmpla la un moment dat.

La ce filme și seriale ne uităm în această perioadă
Sursa foto: Pexels
09 Mai 2020   •   18:52

Cătălin Anchidin, specialist în industria cinematografică atrage atenția autorităților să sprijine și aceste industrii creative în perioada pandemiei de coronavirus.

"Autoritățile ar trebui să pregătească o serie de măsuri pentru tot ce înseamnă susținerea acestor industrii. E evident că în momentul de față e foarte complicat să deschizi cinematografele și nu cred că e o soluție în situația dată, dar cred că e foarte important în această perioadă să vedem măsuri concrete. Sunt multe proiecte care sunt suspendate. Sunt multe filme care au rămas în aer. Vorbim despre industrii creative independente, care în această perioadă o duc foarte greu. Gândiți-vă că sunt actori, regizori independenți care nu câștigă niciun ban de ceva vreme".

Cătălin Anchidin a făcut și o serie de recomandări de filme și seriale, care pot fi găsite pe platformele de filme accesibile în țara noastră.

Recomandări de filme și seriale 

-Unorthodox

-La Casa de Papel

-A fost sau n-a fost

-Charleston

-Un pas în urma serafimilor

-recomand filmele românești accesibile pe platformele de filme

-sunt multe platforme gratuite. sunt o serie de producții cinematografice care pot fi urmărite online.

-și multe spectacole de teatru sunt disponibile online

×
Subiecte în articol: filme seriale
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close