Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, criză de râs în direct: ''Nu există nimic mai tare pe planeta Pământ!'' - VIDEO

Mircea Badea, criză de râs în direct: ''Nu există nimic mai tare pe planeta Pământ!'' - VIDEO

Mircea Badea, criză de râs în direct: ''Nu există nimic mai tare pe planeta Pământ!'' - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
30 Aug 2019   •   00:56

Mircea Badea le-a prezentat telespectatorilor săi, imaginile cu procurorul din cazul Caracal, care fost alergat la propriu de către reporteri.

Este vorba despre Cătălin Zăvoianu, care a fost surprins cum alerga, imediat ce a ieşit de la audierile de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

''Imaginile sunt dramatice, ştiu, ştiu, dar şi foarte amuzante. Eu am râs mult. A ieşit procurorul vieţii, procuror-şef la Caracal, de la marea secţie de investigare a posibililor infracţiuni din justiţie. Apropo, întrebarea rămâne: ei, vreodată, în viaţa asta finalizează şi ei un dosar, ăştia de la secţia lu' peşte-prăjt, că am înţeles, audiază de zici că sunt din ăştia, public plătit să audieze. Nu ştiu dacă vor finaliza vreodată în viaţa asta vreun dosar, dar a ieşit procurorul vieţii.

Ceea ce mă omoară, este că fugea cu foaia în dreptul capului (...) Nu există nimic mai tare pe planeta Pămânut. Eu nu am văzut ceva mai tare!'', a spus Mircea Badea care s-a amuzat copios de felul în care fugea procurorul de jurnalişti.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close