Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: „Noi trăim în țara în care președintele României a inventat o hotărâre a Curții Constituționale. Nu există nimic mai tare pe planetă”

Mircea Badea: „Noi trăim în țara în care președintele României a inventat o hotărâre a Curții Constituționale. Nu există nimic mai tare pe planetă”

Mircea Badea: „Noi trăim în țara în care președintele României a inventat o hotărâre a Curții Constituționale. Nu există nimic mai tare pe planetă”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Sep 2019   •   00:19

Mircea Badea a criticat declarația susținută miercuri seara de președintele Klaus Iohannis, acuzându-l că a inventat o hotărâre a Curții Constituționale. 

„Noi trăim în țara în care președintele României a inventat o hotărâre a Curții Constituționale. A venit în fața națiunii și a spus „sunt eu, președintele vostru. Iată ce a spus CCR”. Și a inventat ceva ce, evident, CCR nu a spus. Asta ne arată că țara asta este nu amorțită, înțepenită.. adică chiar atât de multă frică să-ți fie de SRI-ul lui Werner încât chiar să nu discuți acest subiect. Nu există nimic mai tare pe planetă decât președintele României care a inventat o hotărâre a CCR. Păi eu îl mai cred pe Werner? Dacă el îmi zice mâine că e toamnă, mai verific de trei ori. Cum să-l crezi când el spune orice?!”, a spus Mircea Badea. 

Iohannis a susținut ieri o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre decizia luată de CCR. Curtea Constituţională a României a admis, parţial, sesizarea Guvernului privind conflictul instituţional cu preşedintele. Iohannis a spus că va lua deciziile privind revocarea și numirea miniștrilor interimari după publicarea motivării CCR. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close