Antena 3 CNN Timp liber Răzvan Pascu: În ce țări pot pleca românii în vacanța de Sărbători

Răzvan Pascu: În ce țări pot pleca românii în vacanța de Sărbători

"Sunt oameni care își doresc să călătorească. Eu sunt unul dintre ei. Nu suntem inconștienți, suntem niște oameni calculați, suntem raționali, călătorim respectând toate măsurile și există destinații în lume care sunt deschise", a precizat consultantul de turism, Răzvan Pascu, la emisiunea Income de la Antena3.

Răzvan Pascu: În ce țări pot pleca românii în vacanța de Sărbători
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Noi 2020   •   13:45

"Din păcate cred că Domnul Raed Arafat chiar are dreptate: iarnă această va fi greu să ne pute imagina sărbători că anii trecuți. Cu colinde, mers la pensiuni de Crăciun, tăiat porcul, asta nu cred că se va mai întâmpla." a precizat Răzvan Pascu.

"Petreceri de Revelion nu cred că se vor întâmpla nici în România, nici în alte locuri din lume. Dar există destinații, mai ales în afara Europei, care se deschid."

Acesta a precizat că există destinații de plajă care sunt deschise, pentru cei care doresc să își facă sărbătorile la soare:
Egipt, unde este nevoie de test COVID la sosirea pe aeroport. La fel în Dubai, unde se face test la sosire dar trebuie făcut un test și înainte de plecarea din România.

Alte variante pentru vacanța de sărbători ar fi: Mexic, Tanzania-Zanzibar, Maldive sau Republica Dominicană.

Pentru cei care preferă atmosfera de iarnă, Răzvan Pascu a menționat varianta călătoriei în Laponia: "Din 23 Noiembrie, autoritățile din Finlanda au anunțat că vor redeschide zona Laponiei, cu măsuri de siguranță și măsuri speciale pentru acest an."

Întorși din aceste destinații, la revenirea în România, turiștii români nu trebuie să între în carantină.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close