Antena 3 CNN Timp liber ''Terapie'' cu adrenalină pentru medicii din linia întâi: ''Am rupt o rutină care deja devine cenuşie şi grea!"

''Terapie'' cu adrenalină pentru medicii din linia întâi: ''Am rupt o rutină care deja devine cenuşie şi grea!"

Obişnuiţi cu adrenalina din spitale, medicii din linia întâi au trecut printr-o terapie tot cu adrenalină, ca să mai uite de criza pandemică. Au fost invitaţi la un raliu dedicat lor şi au fost copiloţi într-o cursă denumită simbolic Raliul Liniei Întâi. Medicii spun că s-au încărcat cu mai multă energie pozitivă pe care o vor descărca în lupta cu virusul.

''Terapie'' cu adrenalină pentru medicii din linia întâi: ''Am rupt o rutină care deja devine cenuşie şi grea!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2020   •   19:00

Cursa eroilor din linia întâi a început cu rimt alert şi cu multă adrenalină. De data aceasta nu a fost contracronometru pentru viaţa unui bolnav, ci una electrizantă şi cu senzaţii tari.

''Am rupt o rutină care deja devine cenuşie şi grea, putem recunoaşte acest lucru. Mullţumim pentru invitaţie, există şi lucruri frumoase în viaţă'', mărturiseşte un medic.

''O senzaţie extraordinară, demult cred că nu am mai descărcat atâta adrenalină. Aveam senzaţia că activitatea mea este cea care eliberează tot. Nici vorbă! Asta ne încarcă pozitiv. O să merg înapoi la spital să dau ce am acumulat acum'', spune un alt cadru medical.

Preţ de câteva ore, medicii au îmbrăcat costumul de pilot şi au descoperit o altfel de adrenalină şi spun ei, i-a prins virusul automobilismului.

În raliul dedicat cadrelor medicale care luptă cu coronavirusul, rolurile s-au inversat. Piloţii au avut grijă de medicii care au devenit protagoniştii unei experienţe palpitante.

Raliul Sibiului, etapa a treia a Campionatului Naţional, se va organiza anul acesta, între 13 şi 15 august.

.

×
Subiecte în articol: raliu medici Sibiu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close