Antena 3 CNN Timp liber Film Top cele mai urmărite filme ale momentului. Ce vedem în această toamnă la cinema

Top cele mai urmărite filme ale momentului. Ce vedem în această toamnă la cinema

Top cele mai urmărite filme ale momentului. Ce vedem în această toamnă la cinema
Sursa foto: foto- Facebook
de Claudia Simion    |    04 Sep 2019   •   22:22

Filmele cu cele mai mari încasări din această perioadă încă pot fi vizionate în cinematografele din țară. Vezi mai jos dacă ți-a scăpat vreunul. 

Angel Has Fallen (Cod Roșu în Serviciile Secrete)

După ce a avut loc un atentat asupra președintelui SUA, garda lui de corp, un agent al serviciilor secrete e acuzat de acest incident. E dat în urmărire generală și scopul lui e să evite autoritățile până când reușește să găsească adevărații autori ai atacului. 

Regia: Ric Roman Waugh

Distribuție: Morgan Freeman, Gerard Butler

 

IT 2  

Filmul de groază IT, bazat pe cartea lui Stephen King care a speriat fanii de pretutindeni, revine în cinematografe cu partea a doua. La 27 de ani de la prima întâlnire cu înspăimântătorul clovn Pennywise, un grup de copii, deveniți acum adulți, primesc câte un apel misterios care îi reunește. Acesta e doar începutul coșmarului pe care s-au străduit atât de mult să-l uite. 

Regizor: Andy Muschietti

Distribuție: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader

 

Good Boys (Băieți buni)

Cu acest film, comedia este la ea acasă. Mai mulți adolescenți se întâlnesc la o petrecere, iar aceștia decid să folosească drona tatălui unuia dintre ei pentru a spiona un cuplu îndrăgostiți de vizavi de casă. Lucrurile încep să se complice atunci când distrug drona. Trebuie să facă rost de alta nouă înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă. Chiulesc de la școală, fură fără să vrea o geantă plină cu droguri, sunt urmăriți de poliție și lista de peripeții poate continua. 

Regizor: Gene Stupnitsky

Distribuție: Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams, Molly Gordon

 

Lion King (Regele Leu)

După celebra animație Disney, apare și filmul care spune povestea puiului de leu al cărui tată a fost ucis și care pleacă de unul singur pentru a învăța lecția curajului și a responsabilității. 

Regizor: Jon Favreau

Distribuție: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key

 

Spider-Man: Far from Home (Omul Păianjen. Departe de casă)

În urma evenimentelor ce au avut loc în „Avengers. Endgame”, Spider-Man trebuie să-și adune puterile pentru a face față unor noi amenințări într-o lume care s-a schimbat pentru totdeauna. 

Regizor: Jon Watts

Distribuție: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

 

Scary Stories to Tell in the Dark (Povești de groază de spus pe întuneric)

Fiica unei familii dispare în mod misterios cu ani în urmă. Acum, casa lor a ajuns o ruină, iar poveștile referitoare la faptul că locuința respectivă e bântuită au devenit tot mai răspândite. Mai mulți adolescenți decid să-și înfrângă frica și să meargă acolo să vadă dacă într-adevăr se întâmplă lucruri stranii acolo. 

Regizor: André Øvredal

Distribuție: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Dean Norris

 

Once Upon a Time in Hollywood (A fost odată la Hollywood)

Un actor de televiziune și dublura sa se străduiesc să obțină faimă și succes în industria cinematografică în ultimii ani ai epocii de aur de la Hollywood, în 1969. În tot acest timp, actrița Sharon Tate e implicată într-o poveste suspectă legată de o serie de crime. 

Regizor: Quentin Tarantino

Distribuție: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

 

The Angry Birds Movie 2 (Angry Birds: Filmul 2)

Povestea păsărilor nezburătoare continuă. Acestea merg mai departe cu lupta lor împotriva porcușorilor verzi și pare că nu se va termina niciodată. Totuși, atunci când apare o nouă insulă, cele două tabere se văd nevoite să se alieze pentru a cuceri noul teritoriu. 

Regia: Thurop Van Orman, John Rice

Distribuție: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader

 

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

După opt filme care au cucerit fanii din toată lumea, seria prezintă acum un capitol separat în care actorii Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști. Omul legii și membrul de elită al Serviciului de Securitate Diplomativ al SUA, Luke Hobbs, și Deckard Shaw, un fost soldat britanic, care au avut numeroase dispute de-a lungul timpului, formează acum o alianță atunci când un ticălos cibernetic genetic potențial amenință viitorul umanității.

Regia: David Leitch

Distribuție: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren

 


 

×
Subiecte în articol: cinema filme toamnă
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close