Antena 3 CNN Timp liber Un mare actor de la Hollywood, bătut de soție din cauza banilor. Nevasta i-a reproșat că o face de râs în fața prietenilor

Un mare actor de la Hollywood, bătut de soție din cauza banilor. Nevasta i-a reproșat că o face de râs în fața prietenilor

Johnny Depp a încheiat cinci zile de declaraţii în procesul contra ziarului tabloid "The Sun", care a publicat, în 2018, un articol în care afirma că Depp şi-a bătut soţia, pe Amber Heard. Actorul de la Hollywood a dezvăluit că el este cu adevărat victima şi că Heard l-a atacat după ce a descoperit de problemele lui financiare.

Un mare actor de la Hollywood, bătut de soție din cauza banilor. Nevasta i-a reproșat că o face de râs în fața prietenilor
Sursa foto: Facebook/ Johnny Depp
de Diana Ionescu    |    15 Iul 2020   •   15:03

Depp a povestit că fosta soţie i-a tras un pumn pentru că a considerat că actorul o face de râs în faţa prietenilor. Presupusul incident a avut loc în aprilie 2016, atunci când Depp a spus că a fost informat că datorează milioane de dolari în taxe.

Lumea de la Hollywood este dată peste cap! A început divorțul anului între Johnny Depp și Amber Heard

Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, au fost prezenți pe data de 9 iulie  la prima înfățișare a procesului de divorț, semn că nu mai este loc de împăcare între ei. Cei doi s-au prezentat la Curtea de Justiție din Londra cu măști pe față și însoțiți de avocați și de gărzi personale.

Inițial, Amber Heard îl acuza pe celebrul actor că a bătuto în timpul în care au fost căsătoriți, însă în urma declarațiilor s-a descoperit că actorul este cel care ar fi suferit în urma violenței domestice. Aparent, fost nevastă i-a dat un pumn actorului din cauza faptului că acesta datora bani statului american, iar din acestă cauză Amber s-ar fi făcut de râs în fața prietenilor. 

Probemele în căsnicie au apărut la numai câteva luni după nuntă

Cei doi s-au căsătorit în 2015 însă problemele au începu să apară destul de repede. Diferența de vârstă dintre cei doi este una destul de mare, actorul având acum de 57 de ani iar Amber Heard doar 34. Amber a cerut divorțul la numai 15 luni după căsătorie.  

Johnny Depp susține că a fost bătut de fosta soție

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Amber Heard divort bani
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close