Antena 3 CNN Timp liber Un nou trend pornit de niște români ia cu asalt internetul! Melodia cu peste 56 de milioane de vizualizări

Un nou trend pornit de niște români ia cu asalt internetul! Melodia cu peste 56 de milioane de vizualizări

Un nou dans face furori pe Internet. Este vorba de o coregrafie care are ca bază melodia „Jerusalema” cântată de Master KG împreună cu Nomcebo. Deși are aproape opt luni de la lansare melodia abia acum a ajuns în atenția utilizatorilor de Tik Tok și Youtube, care au transformat-o în fenomen.

Un nou trend pornit de niște români ia cu asalt internetul! Melodia cu peste 56 de milioane de vizualizări
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    31 Iul 2020   •   12:30

Jerusalema” deja are peste 56 de milioane de vizualizări iar dansul a cucerit rețelele de socializare. Trendul a pornit după ce un grup de români care a dansat pe melodie a devenit viral, scrie News24. 

Un grup de români a popularizat melodia, care a strâns peste 56 de milioane de vizualizări 

După postarea românilor, melodia a luat cu asalt topurile de muzică din Italia, Elveția, Germania și Franța. Producătorul și artisul din spatele melodie, Master KG, cu numele real Kgaogelo Moagi, are numai 24 de ani și este unul dintre puținii artiști din Africa de Sud care a reușit  să treacă pragul de 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. 

Nomcebo Zikode este vocea din spatele melodiei care a ajuns să fie un succes la nivel mondial. Cântăreața de numai 26 de ani a declarat că nu s-ar fi gândit niciodată că melodia va avea atât de mult succes și că este copleșită de popularitatea de care se bucură „Jerusalema”.

Fenomenul „Jerusalema” ia cu asalt Internetul

 

×
Subiecte în articol: Jerusalema trend
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close