Antena 3 CNN Timp liber Unde aleg unii români să îşi petreacă vacanţa în vreme de pandemie

Unde aleg unii români să îşi petreacă vacanţa în vreme de pandemie

Turiştii îşi schimbă preferinţele în vreme de pandemie ca să evite litoralul tot mai aglomerat. Un nou trend a apărut în preferinţele lor de a petrece vacanţa. Este vorba despre cabanele aflate în zone cât mai izolate.

Unde aleg unii români să îşi petreacă vacanţa în vreme de pandemie
de Iulia Orgo    |    29 Iul 2020   •   06:00

Parcările au fost pline de maşini venite la munte, din toate colţurile ţării. Un centru de echitaţie aflat la poalele munţilor oferă turiştilor o plimbare de neuitat cu trăsura.

Cererea turistică a crescut simţitor în ultima perioadă pe fondul pandemiei, mai ales că oamenii vor să evadeze în natură, departe de aglomeraţia urbană.

Astfel, în această perioadă, tot mai mulţi oameni simt nevoia să stea cât mai aproape de natură şi să îşi petreacă cât mai mult timp în aer liber.

Căsuţele în copac sunt ideale pentru cei care îşi doresc o experienţă de neuitat. Cei care vor să străbată ţara în lung şi în lat trebuie să afle că pe meleaguri transilvănene se află o astfel de construcţie.

Este vorba despre Transylvania Log Cabins.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transylvania treehouse! @ervinboer photography

A post shared by Transylvania Log Cabins (@transylvanialogcabins) on

Proiectul a luat naştere în localitatea Peşteana, judeţul Hunedoara, într-o depresiune aflată la confluenta muntilor Apuseni cu munţii Retezat.

Zona este de o frumuseţe copleşitoare, fiind înconjurată de numeroase rezervaţii naturale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rose and elderflower syrup

A post shared by Transylvania Log Cabins (@transylvanialogcabins) on

Departe de agitaţia oraselor, dar uşor accesibil în acelaşi timp (din DN68 – face legătura între Haţeg şi Caransebeş), satul Peşteana este un colţ de rai în care tradiţiile au fost păstrate la fel ca în urma cu sute de ani, gospodăriile emanând acel farmec pe care nu-l mai vezi în multe locuri.

Transylvania Log Cabins este locul care oferă o experienţă de vis în sălbatica Transilvanie, care vă dă posibilitata de locui în căsuţe suspendate în copaci, iar dimineţile le veţi împărţi cu păsările şi veveriţele care vă vor însenina ziua.

×
Subiecte în articol: cabane vancanta pandemie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close