Antena 3 CNN Actualitate A stat 2 zile în casă cu cadavrul fiicei ei de 3 ani. Detaliul şocant descoperit de procurori

A stat 2 zile în casă cu cadavrul fiicei ei de 3 ani. Detaliul şocant descoperit de procurori

A stat 2 zile în casă cu cadavrul fiicei ei de 3 ani. Detaliul şocant descoperit de procurori
Sursa foto: foto: pixabay.com
30 Iun 2016   •   21:55

Apar informatii macabre, in cazul femeii, banuita de procurori, ca si-a ucis fetita, in varsta de 3 ani.

Raportul medicilor legisti arata ca mama a stat cel putin doua zile in casa cu trupul fiicei sale fara sa anunte pe nimeni. Iar in timp ce incercau sa-i gaseasca rudele procurorii au descoperit, ca ar mai avea un copil, crescut de cineva la Targu Mures, potrivit stirileprotv.ro.

Dupa ce au audiat cel mai important martor, pe proprietarul apartamentului in care femeia statea cu chirie, procurorii au completat cu date noi profilul psihologic al celei pe care o banuiesc de omor.

Barbatul le-a povestit anchetatorilor ca la inceput femeia parea o persoana responsabila si serioasa. I-a spus ca e din Giurgiu si i-a platit in avans chiria pe o luna de zile. A precizat si ca intentioneaza sa stea mai mult, daca se descurca sa achite si intretinerea.

Era o mama singura, au aflat repede anchetatorii. Tatal fetitei ar fi un om al strazii iar alte rude nu si-au facut aparitia.

Proprietarul locuintei a fost alertat de vecini care i-au povestit ca femeia are un comportament ciudat iar din apartament vine un miros greu. Omul a mers sa verifice si asa a descoperit oroarea.

Femeia a stat in casa cu fiica ei cea mica 2 zile dupa ce inima copilei incetase sa bata. Nu anuntase pe nimeni ca micuta ar fi suferit vreun accident si nici nu a vrut sa raspunda intrebarilor vecinilor deranjati de mirosul greu, care venea din locuinta.

Procurorii au verificat inclusiv varianta potrivit carei o persoana neidentificata ar fi intrat in apartament si ar fi comis crima. Insa aceasta pista nu pare sa se confirme tinand cont ca de la decesului fetitei si pana la aflarea adevarului mama celei mici nu a cerut ajutor si nu a anuntat pe nimeni.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close