Antena 3 CNN Actualitate Alina Bica, reţinută de procurorii DNA. Fostul şef al ANAF, Şerban Pop, reţinut în acelaşi dosar

Alina Bica, reţinută de procurorii DNA. Fostul şef al ANAF, Şerban Pop, reţinut în acelaşi dosar

Alina Bica, reţinută de procurorii DNA. Fostul şef al ANAF, Şerban Pop, reţinut în acelaşi dosar
01 Sep 2015   •   12:10
UPDATE 12.10 - Alina Bica a fost reţinută de procurorii DNA, în urma unui denunţ formulat de fostul consilier Ionuţ Mihăilescu, inculpat în dosarul ANRP al acesteia, care "şi-a amintit peste noapte" diverse aspecte din colaborarea sa cu fosta şefă a DIICOT, a declarat avocata Alinei Buica, Laura Voicu.

Voicu a mai spus că Bica este acuzată în acest nou dosar de luare de mită şi că nu deţine alte informaţii despre caz.

Avocata a precizat totodată că Alina Bica nu a dat nicio declaraţie în faţa anchetatorilor şi că nu va mai face nicio declaraţie în faţa unui organ de anchetă, ci doar în faţa judecătorilor, pentru că, în opinia sa, modul în care este cercetată este abuziv.

Potrivit avocatei, astăzi, la ora 14, vor avea loc noi audieri în acest dosar.

Alina Bica a fost reţinută, marţi, de procurorii anticorupţie, într-un nou dosar, ea fiind acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea lui Horia Simu.
  
____
Fostul şef al ANAF, Şerban Pop, a fost reţinut de procurorii DNA pentru complicitate la dare de mită, într-un caz privind soluţionarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu. Pop a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA, unde a fost audiat pentru aproximativ o jumătate de oră.

Imagini de la ieşirea în cătuşe a fostului şef ANAF


×
Subiecte în articol: Alina Bica ANAF sef anaf
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close