Antena 3 CNN Actualitate Anaser Duduianu, interlopul dat în urmărire în dosarul maneliştilor, a fost prins în Los Angeles, SUA

Anaser Duduianu, interlopul dat în urmărire în dosarul maneliştilor, a fost prins în Los Angeles, SUA

Anaser Duduianu, interlopul din Bucureşti dat în urmărire în dosarul maneliştilor, a fost prins de poliţiştii din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

de Alin Tarnovschi    |    08 Aug 2023   •   20:58

Anaser Duduianu, pe numele său real Florin Duduianu, figura de mult timp pe lista celor mai căutaţi infractori români, iar în tot acest timp trimitea mesaje pe TikTok în care îşi bătea joc de Poliţie, dar şi de rivali.

El a fost arestat, marți, în Los Angeles, de polițiștii americani fiind acuzat de procurori că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.

„La data de 8 august 2023, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din București, este arestat în Los Angeles - Statele Unite ale Americii”, anunță IGPR.

Împotriva acestuia a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată.

Potrivit unor surse juridice, este vorba despre Florin Duduianu. 

×
Subiecte în articol: anaser duduianu los angeles SUA
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close