x close

Fii alături de noi!

Antena 3 și Antena 1, ordin de evacuare. Emisia este amenințată

de 15 Feb 2016   •   17:06
ANAF vrea evacuarea Antena 3 în cinci zile, astfel că emisia Antena 3 este în pericol, pentru că un întreg post de televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.
 
Emisia Antena 3 este amenințată, a anunțat Alessandra Stoicescu, luni, la emisiunea 100 de minute. ”ANAF și-a trimis agenții să ne scoată din sediu”, a spus Stoicescu.

”Dispuneți o decizie, să plătim chirie sau dați-ne un termen rezonabil în care să ne mutăm”, a solicitat directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a mai spus Mihai Gâdea, care a completat că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

Jurnaliștii Antena 3 spun că aceasta este o ”execuție”, și nu o executare.

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (...) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închidere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.


Comunicatul ANAF

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile lucrătoare, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

 

Dosarul Telepatia
 
 
 
Documentele arată că una dintre clădirile puse sub sechestru în acest proces, „Turnul Intact Media Group” din strada Gârlei, numărul 1, a fost cumpărată de Grivco SRL la data de 15.06.1999. Dacă această clădire a fost cumpărată în 1999, cum poate fi fructul unei infracţiuni care ar fi fost comisă în 2003? Aceasta a fost întrebarea pe care Mihai Gâdea a adresat-o publicului. 

Citiți și:
 
Mihai Gâdea: Ne-au spus că avem numai cinci zile să părăsim toate aceste clădiri

Adrian Ursu: Este punerea în aplicare a unui plan care exista demult. Vom emite aşa cum vom putea

Avocatul Alice Drăghici: Statul vrea să vă închidă emisia, e cât se poate de clar

Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile

Alessandra Stoicescu: Trăim orele în care suntem amenințați că nu ne veți mai vedea de acum înainte

Radu Tudor: E un abuz inimaginabil într-un stat de drept
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Veste cruntă pentru Brigitte Sfăt. Are două tumori și trebuie operată de urgență

Brigitte Sfăt are probleme grave de sănătate și trebuie operată de urgență. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său de socializare. „În urma unor investigații, cu câteva zile...

29 Iun 2016  •  10:16

sati