Antena 3 CNN Actualitate Atenție, șoferi! Trafic rutier intens pe DN1 Bucureşti - Braşov

Atenție, șoferi! Trafic rutier intens pe DN1 Bucureşti - Braşov

Atenție, șoferi! Trafic rutier intens pe DN1 Bucureşti - Braşov
de S.T.    |    23 Iul 2016   •   14:55
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN1 Bucureşti - Braşov se desfășoară, în continuare, în coloană pe sensul de mers către Brașov, din zona Nistorești (aproximativ de la km 110) până la intrarea în Comarnic.

De precizat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

„Pentru evitarea aglomeraţiei, le recomandăm conducătorilor auto care merg către Braşov să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.          

Totodată, îi sfătuim să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

Precizăm că și pe DN1 traficul rutier este monitorizat de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.”, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close